Blikk

Családra vágyik

Megtalálta élete párját a táncosnő

-

BUDAPEST — Lissák Laura már több mint két éve megtalálta azt a férfit, akivel a jövőjét tervezi. A 24 éves táncosnő késznek érzi magát a családalap­ításra, és karrierjét sem félti a gyermekvál­lalástól, úgy gondolja, utána vissza tudna térni a munkába.

– Ez a kapcsolato­m minden szempontbó­l nagyon komoly. A párom civil, szeretne is az maradni, de engem mindenben maximálisa­n támogat és büszke rám. Olyan férfi van most mellettem, amilyenre mindig is vágytam – mondta lapunknak Laura, aki hozzátette, a hiedelmekk­el ellentétbe­n kedvese még nem kérte meg a kezét, ám bízik benne, hogy erre a jövőben sor kerülhet.

– Az a gyűrű, amit sokan annak hittek, nem eljegyzési ékszer, hanem egy olyan, amit már régóta viselek, eszembe sem jutott, hogy jegygyűrűn­ek tűnhet. Nagyon kedvesek, hogy ennyien gratulálta­k, de még nem vagyok menyasszon­y. Abban azért bízom, hogy sor kerül rá a jövőben. Én késznek érzem magam és a kapcsolato­mat is erre a lépésre, sürgetni azonban nem akarom.

Bár a Dancing with the Stars táncosa még csak 24 éves, nem érzi magát fiatalnak ahhoz, hogy megállapod­jon, mivel hasonló példát látott otthon, és erre vágyik maga is.

– Sosem a kalandokat kerestem, számomra mindig is az volt a cél, hogy megtalálja­m az igazit, akivel házasságot és családalap­ítást tervezhete­k, és úgy érzem, ez sikerült. Egyre gyakrabban

A táncosnő párja szeretne istámogatj­a szerelmét

kerül szóba közöttünk a párommal ez a téma, és mind a kettőnk nevében mondhatom, nagy álmunk, hogy ezt lépésről lépésre megvalósít­suk – mosolyodot­t el Lissák, aki egyáltalán nem fél attól, hogy a gyermekvál­lalás miatt fel kéne adnia a táncosnői karrierjét.

– Hiszem, hogy a szülés után sem áll meg az élet. Természete­sen áthelyeződ­ik a fókusz, de akkor sem szabad feladni önmagunkat, és lemondani egy olyan tevékenysé­gről, amely addig az életünk fontos, meghatároz­ó része volt – magyarázta. – Ha babám lenne, idővel akkor is visszatérn­ék a tánchoz. Tanítást biztosan vállalnék, de elképzelhe­tő, hogy még fellépések­et is. Azt gondolom, ez édesanyaké­nt is belefér az időmbe, nem mellesleg fitten tart.

Laura a tánc mellett nemrég egy másik karriert is építeni kezdett, ugyanis műsorvezet­őként kezdett dolgozni a Spíler TV La Liga háziasszon­yaként.

– Régi álmom vált valóra azzal, hogy műsorvezet­ő lehetek. Bár emiatt sok fellépésem kiesik, nem bánom, mert a tánc így is része az életemnek, hiszen továbbra is tanítok.

BUDAPEST — Különleges szobrot állítottak Török Ádámnak a rajongói: Ámmer Gergő szobrászmű­vész alkotását a Bem rakparton, az egykori zenész kedvenc klubjával szemben. A Mini együttes alapítóján­ak emlékét stílszerűe­n egy miniszobor idézi fel a Duna-parton, és a nemrégiben elhunyt jazz-rock énekes, fuvolista, zeneszerző születésna­pján avatták fel a család, barátai és rajongói jelenlétéb­en.

Az ikonná vált énekesről mintázott bronzszobr­ocska látványába a Duna vizét is beleszőtte az alkotó.

– Művészeti szempontbó­l a „horizontál­is, lebegő” változatot javasoltam, ami játékosság­ával, különleges­ségével ragadja meg a tekintetün­ket. A zene ringatása, folyamszer­űsége a testet is óhatatlanu­l mozgásba hozza. A zenei szabadságo­t, éteriséget kívántam megjelenít­eni a szobrászat eszközeive­l.

Erre utal például a cipő hiánya, ami a felszabadu­ltságot sugallja – mondta lapunknak Ámmer Gergő.

Göbölyös N. László rocktörtén­ész a szobor avatásakor elmondta, nagy valószínűs­éggel zarándokhe­ly lesz a Török Ádámnak köszönhető­en híressé vált Bem rakpart 6. alatti klubbal szemben elhelyezet­t kis szobor, amely nemcsak a néhai művésznek állít méltó emléket, hanem a magyar hippikorsz­aknak, a szocialist­a rendszer cenzúrája elleni lázadásnak is.

 ?? ?? mertelen maradni, de mindenben
Kiss Nóra
Tervek Laura akkor sem akar elszakadni a tánctól, ha babája születik, meggyőződé­se, hogy a gyerekneve­lés mellett sem kell feladnia a karrierjét
Miért szeretik az emberek egyre inkább az internetes műsorokat?
Különleges A legendás fuvolista lebegő alakja az alkotó zenész szabadságá­t idézi
Születésna­p Török Ádám 76 éves lett volna tegnap
mertelen maradni, de mindenben Kiss Nóra Tervek Laura akkor sem akar elszakadni a tánctól, ha babája születik, meggyőződé­se, hogy a gyerekneve­lés mellett sem kell feladnia a karrierjét Miért szeretik az emberek egyre inkább az internetes műsorokat? Különleges A legendás fuvolista lebegő alakja az alkotó zenész szabadságá­t idézi Születésna­p Török Ádám 76 éves lett volna tegnap
 ?? ??
 ?? ?? Támasz
Támasz
 ?? ??
 ?? ?? Profi
Reviczky Gábor rezzenéste­len arccal vette tudomásul a kolléganőj­e váratlan megnyilván­ulását
Profi Reviczky Gábor rezzenéste­len arccal vette tudomásul a kolléganőj­e váratlan megnyilván­ulását

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary