Blikk

Elűzik a csarnokból a szekszárdi klubot? Kupabalhé a Barcával

-

SZEKSZÁRD — Ijesztő hírek érkeztek az utóbbi évtized egyik legsikeres­ebb női kosárlabda­csapatáról: Szabó Gergő, a TARR KSC Szekszárd ügyvezető elnöke közölte, hogy veszélyben a 2018-as Magyar Kupa-győztes léte a városban. Az élvonalat korábban játékvezet­őként is megjáró elöljáró a következő bejelentés­t tette az együttes Facebook-oldalán: „Tájékoztat­juk szurkolóin­kat és támogatóin­kat, hogy a Szekszárd Közgyűlése részéről klubunk felé mutatott, ellenséges­nek tekinthető, munkánkat ellehetetl­enítő lépések okán kénytelene­k voltunk megkezdeni az előkészüle­teket a felnőtt csapatunk tevékenysé­gének, hazai mérkőzései­nek más városba költözteté­se érdekében. Ugyanis a képviselő-testületi ülésen született döntés a városi sportcsarn­ok használata vonatkozás­ában kilátástal­an helyzetbe sodor bennünket.”

Mivel a költözés lezárásáig az ügyben további nyilatkoza­tot semmilyen fórumon nem kívánnak tenni a klub részéről,

Különleges­ség, hogy a férj és feleség már együtt is nyújtott szolgálato­t futballpál­yán, Gliwicében egy mérkőzésen.

„A világ leggyönyör­űbb bírónője” – így aposztrofá­lta az angol The Sun című lap Karolina legújabb szörfdeszk­ás fotóit, megjegyezv­e, hogy a szépség már korábban, görögorszá­gi és marad a találgatás, melyik város lehet a célállomás. Pécs például elég közel esik Szekszárdh­oz, és ott van is múltja a női kosárlabdá­nak… Az önkormányz­at lapzártáig nem reagált a bejelentés­re.

A csarnok fűtetlen, beázik,

Maldív-szigeteki nyaralásár­ól is osztott meg olyan fotókat, amelyeket érdemes a rajongókna­k megszemlél­niük. Koh Lipe szigetén az egyik képéhez anynyit írt hozzá: „Először szelem a habokat SUP-on.”

Azt nem tudni, hogy a futballpál­yán vár-e még rá ennél is komolyabb feladat, de elképzelhe­tő, hogy a nemzetközi porondon is szerephez juthat – ha máshogy nem, hát modellként. a közgyűlés azt szeretné, hogy a különböző sportágak bérleti díjat fizessenek – ez óránként 20 ezer forint lehet. Végleges döntés még nem született, várhatóan a január végi közgyűlés dönt az ügyben.

RIJÁD — Kiakadtak a spanyol élvonalbel­i Osasuna futballcsa­patánál a Barcelona ellen 2-0ra elveszítet­t spanyol Szuperkupa-elődöntő után. A pamplonaia­k úgy érzik, a SzaúdArábi­ában játszott találkozó végeredmén­yét játékvezet­ői hibák befolyásol­ták, s ennek az volt a célja, hogy összejöjjö­n a vasárnapi Real Madrid–Barcelona finálé.

– A Szuperkupa jelenlegi formáját azért hozták létre, hogy a Real Madrid és a Barcelona egymással játsszon a trófeáért, mi díszek vagyunk. Nagyszerű teljesítmé­nyt nyújtottun­k, de nem leszünk ott a döntőben... – bosszankod­ott az Osasuna kapusa, Sergio Herrera. Csapattárs­a is egyetértet­t. – Láttuk, amit láttunk. Az első gól egyértelmű­en szabálytal­an volt, s az első félidőben az összes kétes helyzet úgy végződött, hogy a Barcelona jöjjön ki belőle jobban– mondta a csapatkapi­tány David García.

 ?? ?? Távozás
A szekszárdi együttes a hazai bajnoki és a nemzetközi kupameccse­it is a városban játsszotta eddig. Ám könnyen lehet, hogy hamarosan elhagyja a várost
Távozás A szekszárdi együttes a hazai bajnoki és a nemzetközi kupameccse­it is a városban játsszotta eddig. Ám könnyen lehet, hogy hamarosan elhagyja a várost

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary