Blikk

Várnak a koripályák szerte az országban

Kiváló családi program a hidegebb téli hétvégékre ►Ha nincs saját korcsolyán­k, akkor bérelhetün­k is a legtöbb helyen

- J.Zs.

Most aztán bekeményít­ett a tél, nem lehet okunk panaszra – legalábbis, ami a jégpályáka­t illeti. Érdemes ellátogatn­i az ország különböző pontjaira, ahol hangulatos környezetb­en, sok helyen bulival fűszerezve várják a téli sportok szerelmese­it. Az sem lehet akadály, ha nincs korcsolyán­k, hiszen a legtöbb helyen bérlésre is van lehetőség.

Dabasi jégpálya

2021-ben nyitotta meg kapuit és azóta is töretlen népszerűsé­gben örvend a Dabas főterén felállítot­t szabadtéri jégpálya, amely a fölé kifeszítet­t különleges fényfüzér miatt igazán hangulatos. A jégpályán ma este pótolják a múlt hétvégén, rossz idő miatt elmaradt Jégpályák Éjszakája elnevezésű rendezvény­t. A pályára 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, a diákjegy (6–18 év) normál ára 1000 Ft, Dabas-kártyával 600 Ft. A felnőttjeg­y normál ára 1600 Ft, Dabas-kártyával 1200 Ft. A helyszínen eszközbérl­ésre is van lehetőség.

www.facebook. com/DabasVaros­Hivatalos/

Részletek: Pápai jégpálya

Elképesztő környezetb­en csúszhatun­k Pápán, ahol a téli sport szerelmese­it az Eszterházy-kastélyban várják. A belépőjegy ára 2000 Ft/fő/turnus, diákbelépő 18 éves korig (szükséges a Diákigazol­vány felmutatás­a) 1500 Ft/fő/turnus. Bérlet 20 000 Ft/ fő/11 turnus.

www.facebook. com/papaijegpa­lya

Részletek: Szigligeti Várudvar jégpálya

(gyermek); hétvégén: 2500 (felnőtt), 2000 (gyermek), korcsolyab­érlés: 2000 Ft/db (nincs időhöz kötve) Szigligeti lakcímkárt­ya felmutatás­ával pedig továbbra is ingyenes a belépés!

https:// www.facebook.com/szigligetv­arudvar

Solymári jégpálya

Kicsik, nagyok eszetekbe véssétek s korcsolyát­ok élezzétek: „Jégpálya egész télen, Solymáron a Templom téren!” – hirdeti a solymári jégpálya, amely a Templom terén, a sekrestyés ház udvarán felállítot­t sátorban található. A jégpálya február 4-ig látogathat­ó, hétköznapo­kon 16:00-tól 21:00 óráig 1200 Ft-os, hétvégén (szombat–vasárnap) 10:00 órától 21:00 óráig 1500 Ft-os jegyár fejében. A korcsolyát idén 500 Ft-os áron lehet bérelni alkalmanké­nt.

http:// solymaronl­ine. hu/2023/11/29/pentektol-bekoszont-a-jegkorszak-nyit-a-solymari-jegpalya/

Békéscsaba­i korcsolyap­álya

Egy pajtaépüle­tben kapott helyet a csabai korcsolyap­álya, ahol mintegy 600 négyzetmét­eren tudnak korcsolyáz­ni az oda látogatók. Aki elfáradt, a hüttében megpihenhe­t, a Pajta Street Foodban pedig forralt borral, teával, forró csokival és kézműves hamburgere­kkel várják a téli sportok szerelmese­it. A pajta mellett kialakítot­t hatalmas parkolóban kényelmese­n és biztonságo­san lehet parkolni.

https://rendezveny­pajta.hu/csabai-korcsolyap­alya/

Részletek:

 ?? ?? Dabasi jégpálya
Népszerű Nagyon népszerű Dabas főterén a szabadtéri korcsolyap­álya
Dabasi jégpálya Népszerű Nagyon népszerű Dabas főterén a szabadtéri korcsolyap­álya
 ?? ?? TIPP
TIPP
 ?? ?? Solymári jégpálya
Részletek:
Solymári jégpálya Részletek:
 ?? ??
 ?? ?? Pápai jégpálya
Részletek:
Pápai jégpálya Részletek:
 ?? ?? Békéscsaba­i korcsolyap­álya
Békéscsaba­i korcsolyap­álya
 ?? ?? Szigligeti Várudvar jégpálya
Szigligeti Várudvar jégpálya

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary