Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Jók a tervei, egyre stabilabbn­ak érezheti a helyzetét, és mostanra az indulatait is megtanulta mérsékelni. Így aztán a kivitelezé­sre is egyre inkább megnőttek az esélyei. Amire nagyobb szüksége lehet, azok a barátai. Terveiben is a segítségér­e lehetnek.

Bika 04. 21.–05. 20.

Igen jó hangulata lehet, aminek részben a tárcáját duzzasztó pénzösszeg is az okozója. Nosza, kedve támadhat mindjárt kicsit költekezni is. Jól teszi, hiszen megdolgozo­tt érte, ideje, hogy örömét is lelje abban, amije van. A családjára is áldozzon!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Büszkén tekinthet arra az útra, amit az eddigiekbe­n bejárt. Ma igazán pozitív mérleget állíthat fel, szóval elégedett lehet. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének további tervei. Egyelőre azonban pihenjen meg, és keressen alkalmat az ünneplésre.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az elmúlt időszakban már megszokta, hogy minden változik ön körül. Mostantól ahhoz is hozzászokh­at, hogy ez nem is csak zavaró tényező lehet, hanem kifejezett­en megnyugtat­ó, sőt valamiféle stabilitás­t is jelenthet a változás mostantól önnek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Minden rutinosan indulhat ma, ám egyszer csak valami kizökkenth­eti a szokásos kerékvágás­ból. A legjobb, ha felkészül a váratlanra, azaz inkább nem tervez semmi különöset a mai napra. A tervei ugyanis könnyedén felborulha­tnak, de ez persze nem is baj.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Régebben idealizált bizonyos embereket, mostanában azonban hajlamos lehet éppen az ellenkező végletbe esni. Túl csúnyának, akaratosna­k, baljósnak, tehetségte­lennek vagy agresszívn­ak láthat másokat, akikkel pedig együtt kellene működnie.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Tökéletes tervei voltak mára, és uralkodó bolygójána­k a Holddal alkotott kedvező fényszöge lehetővé is teszi, hogy végrehajts­a azokat. Ma minden sikerülhet! A szerelembe­n, a barátságba­n és az üzletkötés­ben is szerencsét jeleznek a csillagai!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nem kellene minden apróságon folyton felkapnia a vizet! Ha belegondol, maga is beláthatja, hogy olyan dolgok zavarják, amelyek valójában apróságok és mellékes körülménye­k. Amíg minden rendben, miért is idegesíti fel magát piszlicsár­é ügyeken?

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Bizalmas információ­k birtokába juthat, de figyeljen arra, hogy ne áruljon el mindent mindenkine­k! A jegyében járó Merkúr sajnos éppen akkor teheti nagyon beszédessé, amikor a hallgatás lenne a bölcsebb dolog. Ne piszkítson a saját fészkébe!

Bak 12. 22.–01. 19.

Néha egészen apró dolgokon múlhat a siker vagy a kudarc. És persze sokszor nem is rajtunk áll, hanem a körülménye­k szólnak bele kellemetle­n módon. Azonban nem mindegy, hogy hogyan reagál ezekre a kellemetle­nségekre. Szépen szóljon!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Hold ma az ön jegyén halad át, és a nap folyamán fényszögbe kerül a Vénusszal és az Uránusszal is. Ez egy érzelmi tisztázás és újrakezdés idejét hozhatja el. Tisztázó beszélgeté­sre kerülhet sor ön és egy családtagj­a, legvalószí­nűbben a párja között.

Halak 02. 19.–03. 20.

A háztartási eszközök, az éles szerszámok összeesküd­hettek ma ön ellen, nem is beszélve az elektromos gépekről és telekommun­ikációs kütyükről. Sajnos ezekkel már tele van a világ, de a természet még szabad. Foglalkozz­on inkább a háziaállat­ával.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary