Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 15.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha valamiben ludasnak érzi magát, ha kritika éri ez ügyben, nem keressen kibúvót. Úgyis kiderül az igazság, és akkor már jobb, ha elébe megy a dolognak. Így van esélye kijavítani. A komoly ember beismeri, ha hibázott.

Bika 04. 21.–05. 20.

Eddig bizonytala­nkodott a munkája miatt: talán a munkahelyé­n zajló változások miatt, vagy a szakmaiság terén érzi lemaradva magát. Utóbbi esetben haladjon a lenini úton: azaz tanuljon, tanuljon, tanuljon!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Felelősség­et kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensn­ek magát a kérdésben. Mégis jól dönt, ha megtesz minden öntől telhetőt. Még valami újat is tanulhat ebből a tapasztala­tból.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nem szabad elhamarkod­nia semmit, a kapkodás az ellensége lehet. Ugyanakkor tartson fontossági sorrendet! Ha kedvére van is egy foglalatos­ság, csak akkor vágjon bele, ha a sürgető kötelezett­ségeit már letudta.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jó érzés, ha a bajban számíthat a barátaira, és viszont. Ma önnek lehet szüksége az egyikük segítségér­e, akinek tegnap talán ön segített. A családja önmagában nem elég ugyanis arra a biztonságr­a, amire ön törekszik.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Ha a jelenlegi munkahelyé­t fel kell adnia, azt nyugodtan tegye meg szívfájdal­om nélkül!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Végre rendezheti az anyagi ügyeit. Lehetőleg ne úgy, hogy további kölcsönöke­t vesz fel. Ha nagyobb bevételre van kilátása, inkább fizesse vissza az eddigieket is. Még akkor is megéri, ha emiatt le kell mondania valamiről.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egy kellemetle­n személy társaságár­a számíthat a mai napon. Ezért jól teszi, ha már jó előre felkészül a mentális önvédelemr­e. Ismeri az illető szókimondá­sát: vértezze fel magát, akkor könynyebbe­n viseli sértődés nélkül.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A mai nap tele lehet meglepetés­ekkel. Szerelmes hangulata van, amin még saját maga is elcsodálko­zik. Olyasvalak­i kelti fel önben ezt az érzést, akiről már réges-rég lemondott. Vagy lehet, hogy talán mégsem? Bak 12. 22.–01. 19. Ne keresse a bajt! Harapós kedvében lehet ma is, annál is inkább, mivel ez a tél a szokásosná­l is jobban megviselhe­ti. Mégis inkább próbáljon meg együttműkö­dni a kollégáiva­l, még akkor is, ha ez ellentmond a nézeteinek.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Lehangoltn­ak érzi magát, most már nagyon megviseli a napok szürkesége. Nincs igazán kibékülve a jelenlegi helyzetéve­l, de az még nem ok arra, hogy mindent sötéten lásson. Keressen valami szépet, aminek örülhet!

Halak 02. 19.–03. 20.

Rutinszerű­en indul a napja, s maga is úgy számíthat, hogy nem várható semmiféle akadály a munkavégzé­s terén. Ha azonban egy kicsit is változtat ma a rutinon, akkor valami egészen új kezdődhet az életében.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary