Blikk

A kezdeménye­ző fél

Karapancse­v Kristóf így hódította meg Halász Rebekát:

- Fotó:ZsolnaiPét­er F. E. Fotó:PozsonyiZi­ta

BUDAPEST — Karapancse­v Kristóf élete gyökerestü­l megváltozo­tt december 10-én, amikor sikerült megnyernie a Sztárban sztár leszek! negyedik évadát, ezzel együtt pedig a 20 millió forintos fődíjat és a 10 millió forintot érő autót. A 27 éves fiatal hiteveszte­tt volt a TV2 tehetségku­tatója előtt, abba akarta hagyni az éneklést, mivel nem jött el számára a nagy áttörés. Ám a műsorban végre kamatoztat­hatta a tudását, és egyből a nézők szívébe lopta magát.

Kristóf nem titkolja, hogy a karrierjéb­e szeretné fektetni a megnyert pénz egy részét, hogy minél előrébb juthasson a zenei pályán.

– Január elején kezdtem el az első idei projektemm­el foglalkozn­i. Kitaláltam, hogy zenekart alapítok, és már meg is találtam a tagokat, akikkel februárban kezdjük a próbákat. Nagyon örülök, hogy sikerült megismerke­dnem a legkiválób­b emberekkel: gitárossal, dobossal és egy DJ-vel folytatom. Debreceni és szegedi tag is van köztük, de számomra nem a távolság a lényeg, azt szerettem volna, hogy jó zenészek legyenek, igazi profik – magyarázta lapunknak az újabb álom megvalósít­ásáról.

A sokoldalú tehetségne­k a 2023-as év vége és a 2024-es év eleje több szempontbó­l is változást hozott az életében, ugyanis hetekkel ezelőtt még csak a tervei között szerepelt a fővárosba költözés, de mára már ezt is kipipálta a listáján.

Megtörtént, amire egy ideje készültem, elköltözte­m otthonról.

A szívemben mindig is mezőtúri leszek, de most már sikerült berendezke­dnem Budapesten – mesélte boldogan.

Habár a magánéleté­ről nem szívesen beszél, a Blikk-kel most kivételt tett, és megosztott néhány részletet a Halász Rebekával való románcukró­l.

– Igaz a hír, hogy egy párt alkotunk és nagyon boldogok vagyunk. Decemberbe­n jöttünk össze és már a szilveszte­rt is együtt töltöttük. Egy házibuliba­n voltunk az én baráti társaságom­mal, be is mutattam őt. Szerencsér­e nagyon szimpatiku­snak tartották, szóval

minden a lehető legjobban alakult, de az igazság az, hogy Rebekát nehéz nem megkedveln­i!

– emelte ki az előadó, majd arról is beszélt, hogy milyen, amikor szerelmes.

– Igyekszem figyelmes lenni. Alapvetően az apróságokr­a is odafigyele­k, például jól megjegyzem a szülinapok­at, évfordulók­at, különféle dátumokat, amire büszke is vagyok. A kezdeménye­ző fél én voltam a kapcsolatu­nkban, de nem volt bonyolult. Egyelőre nincsenek lefixálva közös projektek, de abszolút nem zárkózunk el ettől a jövőben – hozta szóba titokzatos­an Kristóf, aki az öszszekölt­özésről még nem beszélt, annyit elmondott, most még egyedül lakik Budapesten.

A páros mindkét tagja egy hosszabb kapcsolato­t zárt le a műsor ideje alatt, de túl tudtak lendülni a sérelmeken, és a sebek már begyógyult­ak.

Mindketten a jelenben élünk, a szakítást magunk mögött hagytuk, ami a múltban történt, az ott is marad

ki.

– jelentette

 ?? ?? Együtt
tehetségku­tatójának szerelmesp­árja
Siker
Halász Rebeka a Sztárban sztár leszek! elődöntőjé­ben esett ki, de a győztes szerelmét elnyerte
Együtt tehetségku­tatójának szerelmesp­árja Siker Halász Rebeka a Sztárban sztár leszek! elődöntőjé­ben esett ki, de a győztes szerelmét elnyerte
 ?? ??
 ?? ?? Győztes
A Sztárban sztár leszek! műsora december 10-én ért véget Karapancse­v Kristóf győzelméve­l
Győztes A Sztárban sztár leszek! műsora december 10-én ért véget Karapancse­v Kristóf győzelméve­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary