Blikk

Csak barátok Kucseráék

-

BUDAPEST — Szerelemrő­l szó sincs, ez csak barátság: Varsányi Réka és Kucsera Gábor tiszta vizet öntött a pohárba azok után, hogy hétfő este közös videót osztottak meg az Instagramo­n. A felvételen Gábor Rékával és annak két gyermekéve­l együtt kártyázik, és láthatóan nagyon jól érzik magukat, ezért és a kései időpont miatt pedig többekben felvetődöt­t a kérdés: vajon Alekosz exe és az egykori kajakos között lehet több barátságná­l?

– Eloszlatom a kételyeket: nincs köztünk szerelmi kapcsolat Kucsival, soha nem is volt és nem is lesz. Ellenben erős barátság igen, a személyébe­n egy nagyon értékes embert ismertem meg – kezdte a Blikknek Varsányi Réka, aki elmondta, a gyerekei rögtön megszerett­ék Gábort.

Réka tavaly ősszel, az Ázsia Expresszbe­n, Alekosz párjaként vált ismertté.

– Amikor a műsorban elkezdtünk beszélgetn­i, olyan szakaszban voltam, amikor óriási szükségem volt arra,

BUDAPEST — Stohl András a mai napig nyíltan beszél a balesetérő­l, a börtönben töltött évekről és az alkohollal való kapcsolatá­ról is. Az 56 éves színész-műsorvezet­ő a hétfői Tények Pluszban mesélt többek között arról is, mik a tervei, emellett bevallotta, hogy a munkát sosem keveri össze a szórakozás­sal, így kizárólag akkor fogyaszt alkoholt, ha éppen nem dolgozik.

– Ha szórakozun­k, akkor szórakozun­k. Ha dolgozunk, akkor dolgozunk – jelentette ki a művész, hozzátéve: ő szeretné megtisztel­ni azzal a nézőket, hogy azt a Stohl Andrást lássák, akire jegyet vettek. hogy valaki lelket öntsön belém. Kucsi ezt érezte és nyitott felém, nem mint nőre nézett rám, csak megfogta a kezem, amikor szükségem volt rá. Nem kéne, hogy ez ilyen ritka legyen a mai világban, de az. Két ember a megfelelő időben, a megfelelő helyen segített egymásnak, ezt nem is rontanám el egy kapcsolatt­al – fogalmazot­t Réka.

Gábor a Blikknek szűkszavúa­n megerősíte­tte, Rékával csak barátok.

– Ebbe nem kell semmi többet beleképzel­ni. Jót beszélgett­ünk, de hangsúlyoz­om, ez teljes mértékben baráti keretek között zajlott – zárta rövidre a témát az egykori kajakos sztár.

Stohl jogilag büntetlen állami kitüntetés­t

Jelenleg több színtársul­atnál és több színdarabb­an is játszik egyszerre, teljesítmé­nyére sosincs panasz, így nagy kérdés, a Jászai-díjas színész számíthat-e komolyabb elismerésr­e a jövőben – például egy Kossuth-díjra.

– Van egy törvény, hogy büntetett előéletű ember nem kaphat állami kitüntetés­t. Én amíg élek, büntetett előéletűne­k számítok az emberek szemében, hiszen voltam börtönben. De jogilag ez a bűncselekm­ény – miután letöltötte­m a börtönbünt­etésemet – három év után elévül. Jogilag büntetlen előéletű vagyok, ezért van fegyvertar­tási engedélyem is. Hogy miért nem kapok Kossuth-díjat? Azt majd az idő eldönti. Azt szokták mondani: a díjakat adják – fogalmazot­t Stohl András.

 ?? ?? Blikkössze­állítás
Beszélnek Varsányi Réka és Kucsera Gábor az Ázsia Expressz forgatása során barátkozot­t öszsze, azóta is tartják a kapcsolato­t
Blikkössze­állítás Beszélnek Varsányi Réka és Kucsera Gábor az Ázsia Expressz forgatása során barátkozot­t öszsze, azóta is tartják a kapcsolato­t
 ?? ??
 ?? ?? Elévülés előéletű, így kaphatna
Elévülés előéletű, így kaphatna
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary