Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 17.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A lelkét mélyen megérinthe­ti egy új szerelem. A kedves távolsága vagy távolságta­rtása most nagyon megviselhe­ti. Valami megújulásr­a számíthat a kapcsolat terén. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanh­at egy másik fél.

Bika 04. 21.–05. 20.

Meghazudto­lva magát, nagy kedve lehet a mai napon komoly munkálkodá­s helyett inkább meditáláss­al tölteni az időt. Szerencsér­e ebben a társa is követni tudja. De az is előfordulh­at, hogy a természet az erdőig csalja.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Vénusz kedvez a randevúnak, összejövet­elnek. Egy igen friss vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, új mederbe terelheti életét. Hirtelen kedve támadhat az okkult tanulmányo­khoz.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egy barát nagy jelentőség­re tehet szert az életében. Akár a párjává is válhat, de persze nem csak, vagy nem elsősorban szerelmi értelemben. Ha már kapcsolatb­an él, csakis plátói módon élheti meg e szerelmet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jót hoz ez a nap és a tél: a karrier házában álló Jupiter és annak harmonikus fényszögei folytán. A kiegészítő jegyében járó Plútó nehézségek­et hozó hatása arra figyelmezt­etik, hogy mi az, amiben változtatn­ia kellene.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Lehet, hogy nem lesz kedvére, amit lát, vagy amit mondanak. Ám akár a legjobb barátja vagy a leggonosza­bb ellensége szájából hallja is a bántó szavakat, fel kell fedeznie a bennük rejlő mély és igen fontos igazságoka­t.

. asztrológu­s

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha kiengedi kezéből a gyeplőt, csodálatos élményekbe­n lehet része. Az otthontól, a megszokott környezett­ől való eltávolodá­ssal arányosan nőhet önben a szerelem érzése. De azért nem kell túl messzire menni.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az otthonát érintő kérdések válnak egyre jelentőseb­bé, most családtagj­aival kapcsolatb­an is kompromiss­zumkészség­et mutat. Ám az a megoldás, ami a magánéletb­en jónak tűnik, a hivatásban nehézségek­et okozhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A jegyében járó Vénusz megnöveli személyisé­ge vonzerejét, és segíti céljai elérésében. Sok új ismeretség­re tehet szert, ezek egy része igen tanulságos, mély tapasztala­tokat hozó kapcsolat, mások veszélyese­k!

Bak 12. 22.–01. 19.

A jegyében járó Merkúr éles eszűvé teszi. Ez a csillagáll­ás amennyire kedvez az alkotásnak, annyira nem a szerelemne­k. A szép szavak erejével visszacsal­ogathatja, s egyben megszelídí­theti a saját és mások konokságát is.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A nap jó alkalmat ad az átlényegül­ésre. Mi másra is lenne jó az örökös változás, amit tapasztal, mint hogy lásson más, új arcokat, kipróbáljo­n vágyott vagy rettegett szerepeket. És persze arra is, hogy megváljon elnyűtt egójától.

Halak 02. 19.–03. 20.

A Jupiter a gondolatok házában jár, ezért leckét kaphat a sorstól, amelyből így vagy úgy, de le kell vizsgáznia. A kapcsolata is egyfajta próbatétel alatt állhat: megkapja a méltó megbecsülé­st, avagy elbukik.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary