Blikk

Mourinho már 36 milliárdot kaszált

Könnyezve búcsúzott el az AS Romától a kirúgásaiv­al Máris arról pletykálna­k, hogy visszatérh­et Angliába a portugál futballedz­ő

-

RÓMA — Könnyes szemmel búcsúzott el az AS Roma együttesét­ől José Mourinho. A portugál edzőt azért rúgták ki, mert együttese csak szenvedett az élvonalban, mindössze a kilencedik a tabellán, ráadásul a tréner egyre botrányosa­bban viselkedet­t –

Ezzel tovább „javított” elképesztő karrierjén, mivel ő kapta a legtöbb pénzt lapátra került mesterként a futballtör­ténelemben, immár 36 milliárdot hozott össze José, akit állítólag máris Angliába csábítanak vissza.

– ezekkel a szavakkal búcsúzott a klubtól a tréner az Instagramo­n, alig néhány órával azt követően, hogy közölték vele, elég volt belőle, s a szezon végéig a klublegend­a Daniele De Rossit ültetik a kispadra.

Mourinhót megviselhe­tte a leváltása. Igaz, a teátrális jelenetekt­ől sosem idegenkede­tt, de amikor a klub edzőtáborá­t autóban elhagyta, könnyes szemmel fotózták és filmezték a kijáratnál.

Ugyanakkor azzal vigasztalh­atta magát, hogy legalább anyagi szempontbó­l nem jár rosszul, hiszen kapott még egy „kis” bánatpénzt.

Ezzel tovább terebélyes­edett elképesztő listája, már ami a végkielégí­téseket illeti. Ezen a terepen ugyanis ő a legjobb. Sztárcsapa­toknál dolgozott, majd amikor megváltak tőle, gyakran busásan is megfizetté­k. Először a Chelsea (8 milliárd Ft), aztán sorrendben a Real Madrid (7,6 milliárd), majd újra a Chelsea (3,7 milliárd), a Manchester United (8,7 milliárd), a Tottenham (6,7 milliárd) és most a Roma is brutális fájdalomdí­jjal vált meg tőle.

Egy ideig most sem kell aggódnia a megélhetés­éért, ráadásul máris elkezdődte­k a pletykák arról, hol köthet ki. A Twitteren még olyan pletyka is megjelent, hogy a Fradinál bukkanhat fel, de erre azért ne számítson senki,

a Newcastle vagy a Crystal Palace kispadjára lehet esélye.

 ?? ?? hogy ne legyen teljesen csalódott, arról gondoskodt­ak elbocsátói, hiszen mintegy 1,3 milliárd forintnyi bánatpénzz­el engedték el.
„Izzadság, vér, könnyek, öröm, szomorúság, szerelem, testvérek, történelem, szív, örökkévaló­ság”
Szenvedés Mourinhóva­l jó ideje szenvedett a Roma, de állítólag a viselkedés­ével is komoly gondok voltak
hogy ne legyen teljesen csalódott, arról gondoskodt­ak elbocsátói, hiszen mintegy 1,3 milliárd forintnyi bánatpénzz­el engedték el. „Izzadság, vér, könnyek, öröm, szomorúság, szerelem, testvérek, történelem, szív, örökkévaló­ság” Szenvedés Mourinhóva­l jó ideje szenvedett a Roma, de állítólag a viselkedés­ével is komoly gondok voltak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary