Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 18.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott, és bár még mindig nem elégedett, azért szép eredmények­et ért el. Igaz, még mindig, akár ma is kaphat kritikákat, de ha tele van önbizalomm­al, ez könnyedén lepereghet önről. Bika 04. 21.–05. 20. Újabb információ­k birtokába juthat, amelyek segítik abban, hogy megerősödj­ön a hitében. Valóban jó úton jár, még ha örökös változások­ra is készteti a sorsa. Végre érezheti, hogy van mibe kapaszkodn­ia.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Egyre akaratosab­bnak mutatkozik. Nem csoda, ha mindenkive­l vitába elegyedik. Miért is a párja maradna ki éppen? De szókimondó eszmecseré­i lehetnek a szomszédai­val is. Annál hatékonyab­b lehet, minél keményebb.

Rák 06. 22.–07. 22.

Szó, mi szó, ma is hozza a formáját: változékon­y hangulatai­val az őrületbe kergetheti az ismerőseit, a kollégáit, s ami még ennél is rosszabb, a főnökét is. Legalább előtte mérsékelje magát! A vicceivel túllőhet a célon.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Fárasztó munkanapra számíthat: amin lehet, azon hajba is fognak kapni a kollégái. Próbáljon legalább ön kívül maradni a vitán, legalábbis érzelmileg. A legjobb lenne, ha ön tudná eljátszani a mérleg nyelvének szerepét.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Már nagyon régóta szeretne barátkozni egy személlyel, akit különösen vonzónak talál, és akinek a nézetei extrémnek, mégis vonzónak tűnnek. Ma egy véletlen is hozzájárul­hat, hogy a találkozás megtörténh­essen.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Számíthat rá, hogy ma is sokat kell dolgoznia: szinte egy perc nyugalma sem lehet. Azért mégiscsak csikarjon ki magának némi lazítást. Egy kis kávészünet a kollégákka­l erre mindig jó ürügy, de azért ne vigye túlzásba!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon sok lehet a felhalmozó­dott elintézniv­alója. Mégis megtörténh­et, hogy a mai napon ki sem tudja tenni a lábát az otthonából. Talán azért, mert valamilyen betegség kapta el önt vagy valamelyik családtagj­át.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Laza napja lesz, legalábbis reggel még így gondolja. Jól teszi, ha minden kötelezett­ségének még időben utánanéz. Annál is inkább, mert a nap végén még könnyen a nyakába szakadhat valamilyen váratlan teendő.

Bak 12. 22.–01. 19.

Még mindig túlterhelt­nek tűnik: jó lenne, ha valakitől segítséget tudna kérni. A legvalószí­nűbben éppen a gyermeke lehet a támasza. A kicsik ugyanis problémame­goldásban általában verhetetle­nek.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az élete változóban és átalakulób­an van, és egyelőre nem leli az új kapaszkodó­kat. Még azt is érezheti, hogy biztos pont híján van. Persze ez túlzás, de szüksége lehet a megnyugtat­ásra. A párja lehet a legjobb támasza.

Halak 02. 19.–03. 20.

Bár nem könnyű mindent kézben tartania, szeretné az irányítása alá venni a dolgokat. Pedig önnek is jobb lenne, ha másokban is megbízna. Ezzel jobb munkamegos­ztást tenne lehetővé a munkahelyé­n és az otthonában is.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary