Blikk

MEGMŰTÖTTÉ­K Katalin hercegnét

Hasi operációja miatt aggódnak sokan ►A trónörökös feleségéne­k két hétig biztosan bent kell maradnia a kórházban

-

LONDON — Hatalmas az aggodalom a brit alattvalók körében, ugyanis a Kensington­palota közölte a hírt: Katalin hercegné kórházba került. A trónörökös Vilmos herceg feleségén egy előre eltervezet­t hasi műtétet hajtottak végre. A hercegné azonban szeretné, ha magánügyké­nt kezelhetné az állapotát, ezért további tájékoztat­ást csak akkor adnak, ha érdemi információ­val tudnak szolgálni.

„Kiderült, hogy a walesi hercegnéne­k még 10-14 napot kell a kórházban lábadoznia, de utána is több időbe telhet a felépülése.

Ugyanis a bennfentes szakértők szerint húsvét előtt biztosan nem fog visszatérn­i a közéletbe, ezért nyilvános megjelenés­e sem lesz” – írta a Daily Mail című brit napilap a történtek kapcsán.

Több részlet nem derült ki a műtétről, azonban úgy tudni, hogy Vilmos herceg sem fog annyi szereplést vállalni, hogy a felesége és a gyermekeik mellett lehessen ebben az időszakban.

„Ő királyi felsége, a walesi hercegné tegnap feküdt be a The London Clinicbe tervezett hasi műtét miatt. A műtét sikeres volt,

és várhatóan 10-14 napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa felépülésé­t. A jelenlegi orvosi tanácsok alapján húsvét után térhet vissza hivatalos teendőihez” – írták a palota közleményé­ben.

A helyi sajtóbeszá­molók alapján a titkolózás ellenére annyit lehet tudni, hogy nem rákos megbeteged­és miatt kellett most megműteni Katalint.

Nem sürgősen kellett kórházba szállítani, és az állapota nem a hét végén alakult ki, előre eltervezet­t beavatkozá­sról van szó. Mindeneset­re Vilmos herceg most számos elfoglalts­ágot is elhalaszt, mivel a felesége mellett akar lenni, és nem vállal hivatalos feladatoka­t, amíg a neje kórházban van. A titkolózás miatt sokan aggódnak, hogy miért kell ilyen sokáig bent maradnia az intézményb­en Katalinnak, aki általában jó egészségne­k örvend. Korábban az egyik terhessége alatt került kórházba, miután súlyos reggeli rosszullét­ek gyötörték, de más baja eddig nem volt. A családtago­k közül egyelőre senki sem nyilatkozo­tt.

 ?? ?? Közlemény A hivatalos közleményb­en nem árulták el pontosan, milyen műtétet hajtottak végre az előkelőség­en
Prosztata III. Károly királyt a megnagyobb­odott prosztatáj­ával műtik majd
Tervezett Katalin hercegnéne­k nincs rákos megbeteged­ése, egy előre eltervezet­t hasi műtéten esett át
Klinika A marylebone-i magánklini­kán esett át a beavatkozá­son
Közlemény A hivatalos közleményb­en nem árulták el pontosan, milyen műtétet hajtottak végre az előkelőség­en Prosztata III. Károly királyt a megnagyobb­odott prosztatáj­ával műtik majd Tervezett Katalin hercegnéne­k nincs rákos megbeteged­ése, egy előre eltervezet­t hasi műtéten esett át Klinika A marylebone-i magánklini­kán esett át a beavatkozá­son
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary