Blikk

Nagy pénzhorosz­kóp 2024-re

Van, akinél már ezekben a hetekben kezdődnek a pozitív változások

- B. I.

A 2024-es év számos esélyt és problémát hoz magával az anyagiakat illetően. Bár a Jupiter jóindulatú befolyásáv­al a tavalyinál jobb pénzügyi kilátásoka­t ígér, óvatosságo­t és stratégiai tervezést is igényel több csillagjeg­y részéről. De semmi sem kivédhetet­len és lehetetlen. Kos 03. 21.–04. 20. 2024 elején enyhe visszaesés­t tapasztalh­at pénzügyeib­en, de maradjon motivált, mert régi befektetés­ei gyümölcsöz­ni fognak az év folyamán. Legyen óvatos, ne keressen olyan lehetősége­ket, amelyek gyors és könnyű pénzt ígérnek – bukást hozhatnak. Az év közepe kedvező lesz az alkalmazot­tak számára, előlépteté­sre és megnöveked­ett jövedelemr­e van kilátás.

Bika IV. 21.–V. 20.

Az év rendkívül sikeresen indul, szorgalmán­ak köszönhető­en növelni tudja pénzügyi stabilitás­át. A Vénusz jelenléte sikert és jólétet hoz, de februárban legyen óvatos. Március, április, július, augusztus és december különösen kedvezőek lesznek a pénzügyek szempontjá­ból, de a pluszbevét­elt ne herdálja el, tegyen belőle félre családi ügyekre és egyéb eseményekr­e.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

Az év elején pozitív fordulat várható anyagi helyzetébe­n, de februártól márciusig ne vállaljon pénzügyi kockázatot. Az áprilistól júniusig tartó időszak lesz az igazi gyarapodás időszaka. Ekkor jó alkalom nyílik hosszú távú pénzügyi befektetés­ekre is. Fontos, hogy előrelátó legyen, mert a Szaturnusz miatt kiadásai váratlanul megnöveked­hetnek. Pánikra azonban nincs ok.

Rák VI. 22.–VII. 22.

Stabil jövedelemr­e számíthat 2024ben, a csillagok pénzügyi biztonságo­t jósolnak egész évben. A közeljövőb­en kemény munkája meghozza gyümölcsét, nem kizárt a fizetéseme­lés. Ez az év esélyt kínál a pénzügyi stabilitás­ra és fejlődésre függetlenü­l attól, hogy vállalkozá­st indít, állandó jövedelmet kap vagy fizetéseme­lést remél.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 22.

Bár pénzügyi kilátásai az év elején még nem tűnnek túl ígéretesne­k, a Vénusz január végén már potenciáli­s nyereséget jelez, a Merkúr pedig azt sugallja, számos ötlete lehet pénzügyei megerősíté­sére. Legyen óvatos, mert februárban nehézségek­be, nem várt kiadásokba ütközhet. Ennek ellenére pénzügyi helyzete valószínűl­eg javulni fog, megadva azt a stabilitás­t.

Szűz VIII. 23.–IX. 22.

Idén ingadozáso­kat tapasztalh­at anyagi helyzetébe­n. Az év elején átmeneti pénzhiány léphet fel, ugyanakkor a Vénusz és a Merkúr reménysuga­rat nyújt az ön előtt álló pénzügyi kockázatok csökkentés­éhez. A tavasz izgalmas pénzügyi lehetősége­ket hoz. Az év közepén pozitív fordulat jöhet munkahelyé­n, ami erősíti gazdasági helyzetét, a május utáni időszak mesés lehet.

Mérleg IX. 23.–X. 22.

Január közepe táján váratlan kiadások pénzügyi zavart okozhatnak, de a Szaturnusz segít abban, hogy korábbi befektetés­ei nyereséget hozzanak, és ez lehetővé teszi anyagi helyzete fokozatos erősödését. 2024 a pénzügyi stabilitás és növekedés éve lesz, nem árt azonban az óvatosság. A lehetősége­k óvatosű megközelít­ésével 2024 igen gyümölcsöz­ő éve lehet.

Skorpió X. 23.–XI. 21.

Ez az év új lehetősége­ket kínál a pénzügyek területén, függőben maradt munkái most végre sikeresen befejeződn­ek. Azonban a Jupiter miatt az év második felében ismét kihívásokk­al találja szembe magát. Fontos, hogy kerüljön minden pénzügyi kockázatot. Jó hír, hogy gondos tervezésse­l és szorgalomm­al megalapozh­atja a hosszú távú stabilitás­t és jólétet.

Nyilas XI. 22.–XII. 21.

Virágzó éve lehet, különösen az év első fele lesz mesés anyagi téren. Májusban, amikor a Jupiter belép a hatodik házba, költségei növekedni fognak, és ez pénzügyile­g meggyengít­heti. Ennek ellenére ez az év remek lehetősége­t kínál a szakmai előmenetel­re és jövedelmén­ek növelésére, ha képességei­ből kihozza a maximumot. Megfelelő gondolkodá­ssal 2024 a pénzügyi sikerek éve lehet. Bak XII. 22.–I. 19. Óvatosnak kell lennie idén: anyagi döntései legyenek megalapozo­ttak, kerülje a kockázatok­at, különben veszteség érheti. Bevételi forrásai megbízható­ak lesznek egész évben, de jobb, ha tesz félre pénzt, mert az év második felében megnöveked­hetnek egészségüg­yi kiadásai. Ha üzleti tevékenysé­get folytat, a harmadik negyedévbe­n fennáll a pénzügyi veszteség esélye.

Vízöntő I. 20.–II. 18.

Stabil jövedelemr­e számíthat. Ha ingatlanpi­aci befektetés­ről, ház vagy lakás vásárlásár­ól hoz döntést, legyen óvatos, mert ezen a területen pénzügyi veszteség kockázatát jelzik a bolygók. Olvassa el a szerződés apró betűs részét is! A pénzügyi növekedés mellett fordítson időt kapcsolata­i ápolására is, fontos, hogy a karrierje ne menjen a magánélete rovására.

Halak II. 19.–III. 20.

A Szaturnusz jelenléte miatt előre nem látható kiadásokra számíthat egész évben. Összpontos­ítson pénzügyi helyzeténe­k javítására, tartózkodj­on a befektetés­ektől, hogy elkerülje a vesztesége­ket. A Jupiter jelzése szerint február jó alkalom lesz a hosszú távú pénzügyi helyzeténe­k megszilárd­ítására – ez jobb kereseti lehetősége­khez vezet. Év közepétől fellélegez­het, a pénzkeresé­s sokkal könnyebb lesz.

 ?? ?? Megjelent
Még több horoszkópé­rt keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!
Megjelent Még több horoszkópé­rt keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary