Blikk

Már évek óta nem beszélnek egymással a Fresh lányok

- V. V.

BUDAPEST — Villányi Andrea, azaz Fresh Andi és Gyulai Viktória, azaz Fresh Wiki húsz éven át álltak közeli barátságba­n egymással. Nemcsak az együttes kötötte össze őket, de jóban-rosszban kitartotta­k egymás mellett, ezért is meglepő, hogy már évek óta nem beszélnek egymással.

Az okokról Fresh Wiki árult el most néhány információ­t egy követője kérdésére válaszolva. „Sajnos egy ideje már nem beszélünk. Vélt vagy valós sérelmek miatt, elsodródtu­nk egymástól, de azt a 20 évet senki nem veszi el tőlünk. Csak jót kívánok neki és szeretem mindig” – írta 24 óráig látható történetéb­en Viki, aki megkeresés­ünkre nem kívánta bővebben kifejteni, mi is történt kettejük között.

Fresh Andi kérdésünkr­e elmondta, hogy noha nem kommunikál­nak, továbbra is követik, mi történik a másikkal.

– Szeretette­l gondolunk egymásra és figyeljük egymás életét a távolból, mindig örömmel látom a családi képeit, a két gyönyörű gyermekét. Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd leülünk átbeszélni mindent. Az idő mindent megold, és hiszek benne, hogy a mi időnk is eljön, amikor tisztázzuk a múlt eseményeit és esetleges sérelmeit – mondta a Blikknek Fresh Andi.

A két énekesnő ugyan eltávolodo­tt egymástól, Andi betegségén­ek kiderülése után, három évvel ezelőtt, néhány szót még váltottak.

– Amikor a betegségem kiderült, volt egy néhány perces beszélgeté­sünk, de azóta nem kommunikál­tunk egymással. Neki is megvan a boldog családi élete és nekem is, mindketten éljük az életünket, immár egy kicsit távolabb sodródva egymástól – tette hozzá Fresh Andi.

 ?? ?? Sérelmek
Fresh Andi (balra) és Viki vélt vagy valós sérelmeik miatt hanyagoljá­k egymást
Sérelmek Fresh Andi (balra) és Viki vélt vagy valós sérelmeik miatt hanyagoljá­k egymást
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary