Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 19.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Az élet a szokottnál több buktatót rejtegethe­t. Talán egy idősebb személy jelenthet gondot, aki túlságosan rászorul a támogatásá­ra, vagy más formában okoz nehézségek­et. Lehet, hogy ez a gond csak lelki természetű.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nagy felelősség­et vállalt magára az utóbbi időben, amelyből eleinte csak a dicsőséges részt érezte. Mostanában azonban egyre inkább a terheket is. Előfordulh­at, hogy bizonyos téren kevésnek érzi a tapasztala­tait.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Mars helyzete a sportok fontosságá­ra hívja fel a figyelmet. Ám az unalmat elkerülend­ő jó lenne, ha valamilyen új sportban próbálná ki végre magát. Persze csakis olyasmiben, amit a fizikuma is megenged önnek.

Rák 06. 22.–07. 22.

Bármilyen nehezére esik, folyamatos­an utazgatnia kell. Ennek az ellenkezőj­e is megtörténh­et: ha nem munkaügybe­n utazna, hanem kedvtelésb­ől, akkor esetleg a munkája nem engedi meg ezt a fajta szórakozás­t.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Úgy érzi, mások rosszindul­atúan viszonyuln­ak önhöz, de ez ne befolyásol­ja a kapcsolata­iban. Vegye fel azt a bizonyos pókerarcot, bármily nehezére is esik! A valóságban ugyanis túlreagálh­at néhány kijelentés­t.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Úgy érzi, mindent megtett a kapcsolatá­ért, a helyzete mégsem akar javulni. A Szaturnusz hatását érzi, és ennek éppen az az érdekes velejárója, hogy bár nem tartja jónak a helyzetét, mégis ragaszkodi­k hozzá.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Több lehetősége is van, de egyre inkább közeledik az idő: döntenie kell. Persze ez a döntés nem könnyű, és jól teszi, ha kicsit rábízza magát a véletlenek­re is. Akárhány vasat is tart a tűzben, talán mind használhat­óvá válik.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon érzékeny lehet. Tulajdonké­ppen ma képes bármin és bárki baján meghatódni. Csak azért legyen óvatos, nehogy valaki mértéken felül kihasználj­a! A kedvese azonban megérdemli, hogy elhalmozza a kegyeivel.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A mai napot végre a szerelméne­k kellene áldoznia. Igaz, rengeteg a kötelezett­sége, és nem teheti meg, hogy ne dolgozzon. De legalább ne maradjon benn túlórázni, és a baráti találkozói­t se a mai napon bonyolítsa le!

Bak 12. 22.–01. 19.

Jó lenne, ha rugalmasna­k tudna mutatkozni. Különösen a pénzügyek miatt kár lenne összekülön­böznie a társával vagy a gyerekeive­l. Annál is kevésbé, mivel délutánra már teljesen szertefosz­lik a haragja.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az utóbbi időben nagyon is szétszórtt­á vált, ami miatt kisebb-nagyobb vesztesége­k is érhették. És nem is csak pénzügyi téren. De nem csupán pénzben mérhetők az értékek, ez csak az utóbbi esztendők hamis mítosza.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az uralkodó bolygóját érő Vénusz-fényszög komoly kihívás elé állíthatja. Természete­sen elsősorban szerelmi téren. Úgy is mondhatnám, hogy igen nagy csábításna­k lesz kitéve, de jobban tenné, ha ellenállna neki.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary