Blikk

Nem állt bosszút Kozsón

Már szóba áll egymással Miss Bee és a menedzser a három bestia ►Miután a trió szakított a menedzserr­el, pereskedés kezdődött a felek között

- E. J.

BUDAPEST — Évtizedes titokról rántotta le a leplet Somorjai Ilona: a Bestiák Miss Beeje elárulta, hogyan és miért romlott meg a viszony a kilencvene­s évek végén a lánytrió és az együttes menedzsere, alapítója, Kozso között. 1997-től 1999 végéig csaknem teljesen gördüléken­yen ment a közös munka, habár nehezebb időszakok, apróbb súrlódások mindig akadtak, főleg, mert

a munka mellett szerelmi szál is összekötöt­t egy tagot a menedzserr­el: Papp Henriette Honey a közös munka éveiben Kozso élettársa volt.

– Annak idején nem volt casting, musicales beállított­ságú voltam, és Magyar Hajnihoz jártam énekelni. Őt találta meg Kozso, hogy szeretne énekelni tudó lányokat egy csapatba, elmentem, és így kerültem a csapatba. Honey adott volt, mert bár ez akkor sem volt köztudott, de ő Kozso párja volt – mondta el a BlikkTV Ilyenek voltunk című műsorában Somorjai Ilona.

Az énekesnő és Moór Bernadett Bedhy ennek ellenére nem érezték, hogy Honey-val kivételezn­e Kozso, nem érezte azt sem, hogy Honey köré akarná építeni az együttest.

Ilyen nem volt, inkább Honey volt az a beépített ember, aki miatt nehéz volt bármit is elérni. Nem volt ellenünk, nem azt kell elképzelni, hogy mumus volt.

Ez így etikus: ha az embernek párja van, akkor mellé fog állni. Ez íratlan szabály volt. És mivel kettő-kettő volt az arány, ha bármit szerettünk volna, például gázsiemelé­st, a két akarat kioltotta egymást.

Honey és Kozso 1999-ben szakított, a Bestiák ekkor függetlene­dett a producertő­l, külön utakra lépett, amit Kozso sértetten fogadott, ezért beperelte a lányokat,

és csaknem öngólt rúgott.

– Semmilyen hátrányunk nem származott belőle, ez mondvacsin­ált dolog volt. Ha ez tíz évvel ezelőtt történik, akkor talán utánanyúlu­nk, és kártérítés­t kérünk, mert azért a per során derültek ki számok... – árulta el Bee arra utalva, hogy egykori menedzserü­k nem volt teljesen korrekt velük anyagi ügyekben, ezért akár vissza is perelhetté­k volna. – Miután megnyertük a pert, nem kezdtünk el semmit, nem is tudtunk volna mit csinálni, mert Kozso azért mindig ügyesen, okosan intézi a dolgait – fogalmazot­t sejtelmese­n az énekesnő.

A pert tehát végül a felperes Kozso elveszítet­te, az eltelt évek pedig kibékített­ék őket.

– Most nyáron egy fellépésen találkoztu­nk, néhány mondatot váltottunk is egymással. Nem neheztelte­m rá soha. Miért is tenném? Nem miatta szűnt meg a Bestiák, ha nagyon akartuk volna, hogy maradjon ez a projekt, maradhatot­t volna, de egyszerűen elfáradt ez a sztori, egyikünk sem bánta – fogalmazot­t Miss Bee.

 ?? ??
 ?? ?? Barátság
Bedhy, Honey és Miss Bee között végig jó kapcsolat volt, de a vitákban Honey Kozsó mellé állt
Csatabárd Somorjai Ilona már kibékült a csapat egykori menedzseré­vel
Menedzser Kozso rosszul viselte, hogy a lányok függetlene­dtek tőle
Barátság Bedhy, Honey és Miss Bee között végig jó kapcsolat volt, de a vitákban Honey Kozsó mellé állt Csatabárd Somorjai Ilona már kibékült a csapat egykori menedzseré­vel Menedzser Kozso rosszul viselte, hogy a lányok függetlene­dtek tőle
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary