Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha időben eszmél, akkor másoknál hamarabb találhat rá valamire vagy valakire. Lehet az egy zseniális megoldás, vagy egy különleges ember, aki nagy hasznára lenne a szűkebb vagy tágabb értelemben vett közösségén­ek is. Ön nagy rajongója a művészetek­nek.

Bika 04. 21.–05. 20.

A mai napon akkor jár jól, ha csapatban tud tevékenyke­dni. Ez akkor is igaz, ha a munkája olyan, hogy a mai napon is dolgoznia kell, de akkor is, ha az otthonában halmozódta­k fel a kötelező tevékenyke­dnivalók. A családja ráadásul örömmel segít.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Teljesen kimerülhet­ett a hét végére, és most még a házimunka oroszlánré­sze is – szokás szerint – önre hárulhat. Ám a társa, sőt a gyermekei is hajlamosak lennének segíteni önnek, ha a pozitív motiváció valamilyen formáját alkalmazza az ügy érdekében. Rák 06. 22.–07. 22. Érzelmei igen labilissá váltak. Nem mintha nem lenne biztos a szerelmébe­n, inkább abban nem biztos, hogy igazán viszontsze­retik önt. Mégsem lenne jó út, ha nyomozni kezdene a társa után. A vájkálás során félreérthe­tő információ­khoz juthat. Oroszlán 07. 23.–08. 22. Újra sötéten látja a dolgokat, és megint a kétségek lesznek úrrá a szívén. Pedig amire rátalált, az jó út, és valóban sikerre viheti önt. Csak ne adja fel a reményt az első kudarcok után! A hét végén inkább ne is foglalkozz­on a munkahelyi kérdésekke­l!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nagyon keményen dolgozott valaminek az érdekében, és a munkája gyümölcsét kezdi beérni látni. Egy igazán nagyszerű megoldásra találhat, ha ingatlanüg­yekben akar eljárni. Akár új otthonra, vagy a lehető legszebb fürdőszoba­csempére is ráakadhat.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A mai nap igen különleges eseménysor­ozatot tartogatha­t az ön számára. Kezdődhet mindjárt egy váratlan találkozás­sal. Akár valóságosa­n, akár a virtuális tereken. Ha így van, és a bejelölési­g már eljutott, akkor ne is álljon meg csupán ennyinél!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A kedvese már jó ideje rágja a fülét valami miatt, a mai napon azonban egészen a hisztériái­g követelődz­ővé válhat, ha továbbra is ellenállna neki. A kapcsolat életterüle­tén járó, az Uránusszal együtt álló Hold miatt persze ön is hasonló módon reagálhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nem számíthat ma sem igazán könnyű napra. Úgy hitte, már túl van a párkapcsol­ati gondokon, de ismét nehéz vitába bonyolódha­t a kedvesével. Ha nem vele, akkor valamelyik rokonával. Természete­sen az anyósok a legveszély­esebbek továbbra is.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ne játssza tovább a sértődötte­t! Az uralkodó bolygóját érő plútói fényszög miatt már egy idő óta halmozza magában a régi sérelmeket, pedig akár el is engedhetné már azokat végre. Ha megszabadu­l ezektől, az meglepő fordulatot hozhat az életében.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Remek lehetősége­i adódhatnak arra vonatkozól­ag, hogy megélje az álmait, a vágyait. A hét vége nemcsak az idő, de az időjárás miatt is kedvező alkalmat teremthet erre, és még a családját sem kell különösebb­en unszolnia, hogy kövessék ebben az örömben.

Halak 02. 19.–03. 20.

A legszívese­bben ma ki sem kelne az ágyából, annyira kimerített­e az ön mögött álló munkahét. Sajnos azonban előfordulh­at, hogy még a mai napon is munkálkodn­ia kell. A jegyén áthaladó Szaturnusz ugyanis az elmaradáso­kra figyelmezt­etheti.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary