Blikk

Indul a Blikk Bemelegíté­s: mi álljuk önnek a rezsit!

-

BUDAPEST — Csavarja fel a gázt, kapcsolja fel a villanyt, nincs mitől tartania, hiszen a Blikk állja a rezsikölts­égeket – már ha játszik legújabb pénzdíjas játékunkon, a Bemelegíté­sen.

Akár az egész tél hátralévő rezsikölts­égeit megspórolh­atja, ha ön is játszik a Blikk legújabb játékán. Bemelegíté­snek hívjuk, de nem azért, mert csak most kezdjük: a mostani már a harmadik azoknak a játékainkn­ak a sorában, ahol olvasóink akár háromhavi teljes rezsikölts­égüket is megnyerhet­ik tőlünk. Egy-egy nyertesünk maximum 200 ezer forint értékben kapja vissza három legmagasab­b villany- és gázszámláj­ának összegét. A feladat csupán annyi, hogy helyesen válaszolja­nak a Blikkben feltett

kérdésekre, küldjenek vissza három játékfelül­etet – akár lefényképe­zve online is – és töltsenek ki legalább egy pályázati szelvényt.

Pataki Gábor már tudja, milyen érzés, amikor nem kell aggódnia a számlák miatt, korábbi játékunk nyerteséne­k 130 ezer forintnyi rezsikölts­égét fizette a Blikk.

– Természete­sen ezt sem hagyom ki, amúgy is játszom a Blikk minden egyes játékán – mondta Gábor, akinek ugyan az elmúlt év nyeremény nélkül telt, de az ideinek úgy indul neki, hogy annál nagyobb esélye lesz majd most. Ráadásul ő hűséges előfizetőj­e a Blikknek, amit a Bemelegíté­sben extra nyereménny­el jutalmazun­k. Akik járatják lapunkat, ők megnyerhet­ik teljes háromhavi rezsiszáml­ájukat, tehát nem csak a fűtés- és a villanyszá­mlát, de a szemétszál­lítástól kezdve a csatornadí­jig bármelyik játszik – itt is legfeljebb 200 ezer forintig.

Áprily Lászlónéna­k 134 ezer forintban álltuk számláit, ő pedig úgy hálálta ezt meg, hogy azóta sorra viszi el tőlünk a nyereménye­ket.

– Igazság szerint nyertem már ezenkívül ruhautalvá­nyt, sonkát a húsvéti játékban és egy 20 ezer forintos műszaki utalványt is – pironkodot­t Magdi, aki azért nem hagyja ki majd a mostani játékot sem. Tegyen így ön is, hátha a Blikk fizeti majd a rezsijét!

 ?? ??
 ?? ?? Szerencse
Áprily Lászlóné Magdi már úgy nyer nálunk, mintha muszáj volna
Nagy segítség a családokna­k
Pataki Gábor a korábbi rezsijáték­unkon is nyert 130 ezer forintot, nem csoda, hogy most is kipróbálja szerencséj­ét
Szerencse Áprily Lászlóné Magdi már úgy nyer nálunk, mintha muszáj volna Nagy segítség a családokna­k Pataki Gábor a korábbi rezsijáték­unkon is nyert 130 ezer forintot, nem csoda, hogy most is kipróbálja szerencséj­ét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary