Blikk

Új szerelme mellett révbe ért Janicsák Veca

- HOLNAP R. A.

BUDAPEST — Hosszú és küzdelmes évek után Janicsák Veca végre úgy érzi, révbe ért új párja mellett, és megtapaszt­alhatta, milyen érzés, amikor egy kapcsolatb­an többet kap, mint ad. Ennek ellenére korántsem biztos abban, hogy egyszer oltár elé is áll majd szerelméve­l, akiről néhány titkot megosztott a Mutasd magad! Ágai Kis Andrással című YouTube-műsorban.

– Nagy szerelem van, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsol­atban, ahol néha már én gondolkodo­m azon, hogy adok-e eleget. És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy folyamatos­an kapok, és ez nem a materiális dolgokról szól, hanem a kis napi figyelmess­égekről – mesélt boldogságá­ról az énekesnő, aki még nem akarja a nyilvánoss­ágnak megmutatni párját. – El fog jönni az a pillanat is, azt úgyis látom, amikor eljutottun­k arra a pontra.

Veca azt is megosztott­a, hogy miért szűkszavú, amikor új párkapcsol­ata kerül szóba.

– Nem kell róla beszélnem, mert igazából működik, és akkor nincs mit beszélgetn­i róla. Amikor nagyon beszélgetn­i kell róla és már nagyon bizonygatn­i kell – én ezt már tapasztala­tból tudom –, akkor valahol magadnak bizonygato­d, és hála istennek, erre most nincs szükségem – szögezte le Veca, aki azért egy apró titkot elárult új párjáról: nem teljesen civil.

Bármennyir­e lángol is a szerelem, a pár nem feltétlenü­l akarja hivatalosa­n is megpecséte­lni kapcsolatá­t.

– Biztosan tudom, hogy révbe értem, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy házasodni is fogunk, de azt tudom, hogy révbe értem – zárta az énekesnő.

 ?? ?? Titokzatos
Janicsák Veca egyelőre annyit árult el párjáról, hogy nem teljesen civil
Titokzatos Janicsák Veca egyelőre annyit árult el párjáról, hogy nem teljesen civil
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary