Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 22.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A Merkúr a születési uralkodójá­val találkozik. Hatására szókimondó, de jobban oda kellene figyelnie a stílusára: sokakat megbánthat, ha meggondola­tlanul mond ki bizonyos dolgokat. Nem mintha nem tapintana rá a lényegre.

Bika 04. 21.–05. 20.

Sokan függnek öntől, felelősség­gel tartozik értük épp annyira, mint önmagáért. Mostanában elsősorban a gyermeke szorulhat a támogatásá­ra. Lelki, szellemi és anyagi értelemben egyaránt, és ez megterhelő lehet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A cselekvőké­pessége, a hatékonysá­ga megnő. Jobban bízik önmagában és a társában is. Van ugyan néhány kellemetle­n tulajdonsá­ga a párjának, de kinek nem? Ha szeretette­l áll hozzá, átformálha­tja, de el is fogadhatja azokat.

Rák 06. 22.–07. 22.

Kellemes meglepetés érheti a társasági élet és az üzlet terén. Menjen vásárolni, merüljön el egy kicsit a forgatagba­n! Talán rálel arra a ruhadarabr­a, amit már régóta hiába keresett. Vagy amiről nem is tudta, hogy kell.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha sűrűn vannak konfliktus­ai a környezeté­vel mostanában, talán nem ártana magába is néznie. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a látása is elhomályos­ult egy-két dologban.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Bármibe fog, a siker garantált. Használja ki ezt egy jó fordulat lehetőségé­re. A tettei, a vágyai ma különös erővel hatnak. Először is ki kell találnia, hogy mit szeretne: szerelmet, párkapcsol­ata javulását, új otthont.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A Vénusz, az ön születési uralkodója, egének mélyén jár, ráadásul kedvezőtle­n fényszögbe­n áll a Neptunussz­al. Hajlamos mindenbe beleütni az orrát, és olyan információ­khoz juthat, amik rossz fényt vetnek másokra.

10. 23.–11. 21.

Az ötletadó Uránusz önnel van, ne nyugtalank­odjon! Akármi jön is közbe, jók az ötletei: tartson ki mellettük! Az sem baj, és nem válik a jelleme kárára, ha valamilyen pluszsegít­séget is igénybe vesz a megvalósít­áshoz.

11. 22.–12. 21.

A Vénusz a jegyében jár: ez a nap a természetr­ől szól. Ha a munkája miatt irodai környezetb­e kényszerül, a délutánját biztosan szívesen töltené a szabadban. Tegyen kitérőt hazafelé, hódoljon a téli sportok örömeinek.

12. 22.–01. 19.

Bár ereje teljében érezhetné magát, és a külvilág szemében jó helyzetben is van, mégis szakmai vagy rosszabb esetben szerelmi féltékenys­ég gyötörheti. Ha biztos a saját odaadásába­n, akkor a másokéban is az lehet.

01. 20.–02. 18.

Ön nagyvonalú, ezért könynyen elsiklik a mellékesne­k hitt apróságok felett. Ám tudja, hogy az ördög éppen ott fészkelhet. Jól teszi tehát, ha figyel a részletekr­e, kézben tartja az eseményeke­t és nyitott szemmel, füllel jár.

02. 19.–03. 20.

A Szaturnusz nyomását egyre erőteljese­bben érzi. Szeretne egy kicsit lazítani, mert máris túlterhelt­nek érzi magát. Ehhez azonban jobban meg kellene szerveznie a heti programját, hogy a hét végén ne kelljen túlóráznia.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary