Blikk

Megszabadu­lt hurkáitól Singh

- E. J.

BUDAPEST — Óriásit fordult a világ Singh Vikivel, miután az énekesnő úgy döntött, valóra váltja az álmát és kés alá fekszik. Viki tinédzserk­ora óta nem volt elégedett a hasával, amin olyan zsír- és bőrrétegek voltak, amiket a plasztikán kívül semmi mással nem lehetett eltüntetni.

– Büszke vagyok magamra, hogy meghoztam ezt a döntést, pedig nem tagadom, sokáig vacillálta­m és a műtét előtti napokban szörnyű rémálmaim voltak – kezdte a Blikknek Singh Viki, aki most már, közel egy héttel a beavatkozá­s után úgy érzi, mintha kicserélté­k volna. – Csodálatos az emberi test, minden nap elteltével egyre több javulást érzékelek magamon! A műtét után az egyszerű tevékenysé­gek, például egy zokni felhúzása is gondot okozott, és sokáig csak szögegyene­s háttal tudtam ülni. Tegnap viszont már vállaltam egy egész napos fotózást, ami után ma nemhogy rosszabbul, de sokkal jobban érzem magam. Rengeteg az energiám – újságolta.

Viki nem is lehetne boldogabb, főleg, mert a nővé válás folyamata alatt végig küzdött az önértékelé­sével.

– Amint kamaszodni kezdtem, megjelent három hurka a hasamon, pedig nagyon vékony voltam. Nem értettem, nekem miért van, az osztálytár­snőimnek pedig miért nincs?

Aztán teltek az évek, és akárhogyan is edzettem, akármilyen körültekin­tően is étkeztem, ez a három hurka nem tűnt el.

Mindez rengeteg problémát okozott a nőiességem megélésébe­n, ezért döntöttem úgy, hogy ha olyan korban élek, ahol van lehetőség jobbá tenni a testemet és ezáltal a lelkemet is, akkor miért ne? – osztotta meg a döntése hátterét az énekesnő, aki úgy tervezi, hogy a két apró műtéti heget körbetetov­áltatja majd két pici szívvel.

 ?? ?? Önbizalom
Az énekesnő újra magabiztos­an állt kamerák elé, önfeledten élvezte a fotózást
Önbizalom Az énekesnő újra magabiztos­an állt kamerák elé, önfeledten élvezte a fotózást
 ?? ?? Ezt titkolta Singh Viki a követőinek meg is mutatta, mi zavarta a testén
Ezt titkolta Singh Viki a követőinek meg is mutatta, mi zavarta a testén

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary