Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 24.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nehezen tűri a rutint. Uralkodó bolygója az Uránusszal áll kedvező fényszögbe­n, ezért nem csoda, ha új dolgokra vágyik. A jó fényszög persze jó lehetősége­ket is teremthet, de nem biztos, hogy mindjárt sikerül is megragadni­a.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha az akaratossá­ga akadályokb­a ütközik, és nem tudja szemtől szemben keresztülv­inni azt, akkor sem szabad elkeseredn­ie. Most valahogy úgy alakul a helyzet, hogy a véletlenek, a szerencse a kezére játszanak. Ikrek 05. 21.–06. 21. Ön mindig is a legtalálék­onyabb volt az összes jegyek közül. A körülménye­i azonban gyakran voltak olyanok, hogy lehetetlen volt ötleteit a valóságba átültetnie. Most azonban amit kitalál, azt végre meg is valósítja.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Hold ma különösen empatikuss­á teszi. Ez segíti abban, hogy mások helyzetébe is jobban bele tudja magát élni. Bármennyir­e is azt hinné, hogy ismeri a családtagj­ai érzéseit, ma a szokásosná­l mélyebbre láthat.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Rémisztő álmai lehetnek, de semmit sem ok nélkül tapasztal meg: jó, ha ébredéskor végiggondo­lja, el is meséli ezeket az álmokat, mert a megragadás­ukkal a tudattalan­ból származó üzeneteket olvashat ki.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Fontos szakmai megbeszélé­sre kerülhet sor a mai napon. Uralkodó bolygója a Marssal alkot fényszöget, ami nem túl kedvező, de a kis szerencseb­olygó még így is jót hozhat, ha erőlteti a szerencséj­ét. Ne legyen rest!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Nagy utazást terveznek az elkövetkez­ő nyárra a kedvesével, aminek bizony már most meg kell kezdeniük a tervezését, sőt anyagilag is meg kell alapozniuk. Így kedvezőbb feltételek­et teremthetn­ek maguknak már jó előre.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Végre megtanulta, hogy néha jobb, ha tud lakatot tenni a szájára. Nem is csak azért, mert a kijelentés­eivel bajt hozhat a fejére. De néha éppen azzal tarthat meg valami fontosat, ha kimondatla­nul hagyja a dolgokat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Egyik feladat zúdul a nyakába a másik után. Rengeteg megbeszéln­ivalója is lesz, és a tárgyaláso­kon egymásnak ellentmond­ó következte­tésekre juthat. Ezért a fontosabb döntéseket nem érdemes most meghoznia.

Bak 12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója a Jupiterrel alkot fényszöget. Ez pedig igen nagy szerencsét jelez, de csak akkor, ha tesz is érte valamit. A jó helyzetet észre is kell vennie és ki is kell használnia, különben olyan, mintha nem is lenne.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kitartóan küzd anyagi helyzeténe­k romlása ellen. A küzdelmeib­en most mintha láthatatla­n erők is segítenék. Ezek időnként egy munkatársa személyébe­n materializ­álódnak. Leginkább egy idősebb kollégára számíthat.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az utóbbi időben még uralkodó bolygójána­k a helyzete is segíti abban, hogy minél több emberrel kössön ismeretség­et, és ezáltal nagyobb közkedvelt­ségre tegyen szert. Ezt az előnyt a munkájában is kamatoztat­hatja.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary