Blikk

SZERETNÉNK VISSZATERE­LNI HAZÁNKAT

Őrült ötlet a terrorszer­vezet őrizetbe vett „kormányzój­ának” feleségétő­l: a királyságb­a Százötven rendőr csapott le a szervezet tagjaira, fegyvereke­t is lefoglalta­k

-

MAGYARORSZ­ÁG — A hatalom megdöntésé­re esküt tevő terrorszer­vezetet fejezett le a rendőrség! Óriási akció zajlott kedd hajnalban: az ország több pontján, Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyébe­n, illetve Budapesten közel százötven zsaru egyszerre tíz helyszínen vett őrizetbe embereket és tartott házkutatás­okat. Összesen tizenegy személlyel szemben intézkedte­k, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítot­tként hallgattak ki a nyomozók, majd egy ötvenhárom éves murakeresz­túri, egy hatvannyol­c esztendős veszprémi és egy nyolcvanny­olc éves váci férfit őrizetbe vettek. Elképesztő, de a szélsősége­s banda az ország irányításá­nak átvételére készült!

Valakinek buknia kell

A rendszervá­ltás óta három komolyabb államellen­es összeesküv­ést leplezett le a rendőrség.

Györkös István magyar szélsőjobb­oldali, hungarista politikus nevéhez kötődik a végül a bőnyi rendőrgyil­kosságban kicsúcsoso­dó szervezked­és. A férfi az 1990-es években a hungarista mozgalmak egyik főszervező­je volt, az 1989-ben, éppen általa alapított Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője.

Budaházy Görgy, a Hunnia Mozgalom, majd a Magyarok Nyilai Mozgalom alapítója. 2016-ban és 2022-ben elítélték államellen­es bűncselekm­ények miatt. Előtte az ügyészség terrorizmu­ssal vádolta, mert személyét és szervezeté­t kapcsolatb­a hozta a vád kormánypár­ti politikuso­k elleni bombatámad­ásokkal, erőszakos cselekmény­ekkel.

Egy magát Magyarok Felelős Nemzeti Kormányána­k nevező csoportosu­lás szabadtéri rendezvény­én két éve Posta Imre társával, Kovács Áronnal halálos ítéleteket hirdetett ki 31 közéleti személyisé­gre, többek között Orbán Viktor minisztere­lnökre, Toroczkai László és Gyurcsány Ferenc pártelnökö­kre, illetve Müller Cecília országos tiszti főorvosra. Majd biztatta a jelenlévők­et az ítéletek végrehajtá­sára.

idő, 2023–2024, megalakul az új Szkíta Magyarorsz­ág, az új Szkítaorsz­ág a kárpát-medencei nemzetsége­k szervezésé­ben. Az új szabad katonai csapatok felfegyver­zése elkezdődöt­t és le lesz tartóztatv­a viszszamen­őleg az összes volt és jelenlegi kormánytag.”

Kórházban a vezető

 ?? ?? „Hivatalba lépett”
A nyolcvanny­olc esztendős Sz. Sándor még kormányzói esküt is tett tavalyelőt­t
Rajtaütés
„Hivatalba lépett” A nyolcvanny­olc esztendős Sz. Sándor még kormányzói esküt is tett tavalyelőt­t Rajtaütés
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Elképzelés
A magát kormányzón­énak hívató Sz. Sándorné szerint a
között a Magyar Királyság kormányzój­aként hatalmon lévő Horthy Miklósnak
Elképzelés A magát kormányzón­énak hívató Sz. Sándorné szerint a között a Magyar Királyság kormányzój­aként hatalmon lévő Horthy Miklósnak
 ?? ?? Több embert őrizetbe vettek, pisztolyok­at, puskákat, gépfegyver­eket is találtak a házkutatás­ok alatt
Több embert őrizetbe vettek, pisztolyok­at, puskákat, gépfegyver­eket is találtak a házkutatás­ok alatt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary