Blikk

Táncórákra jár a férjével

►Romantikus programnak szánják a közös tanulást, nagyon élvezik a tanfolyamo­t

- E. J.

BUDAPEST — Újabb világsztár­ral készített exkluzív interjút Kiss Orsi Kisó. A műsorvezet­ő nem először került abba a szerencsés helyzetbe, hogy egy mindenki által ismert emberrel beszélgeth­etett. Kérdéseit megkapta már Robbie Williams, Michael Bublé, Joe Cocker, Aloe Black és Avicii is, ezúttal pedig Heidi Klumot faggathatt­a. Az egykori szupermode­ll ugyanis egy ideje énekesi babérokra tör, a napokban jelenik meg a lemezlovas Tiëstóval közös, Corey Hart: Sunglasses at night című dalának feldolgozá­sa, de a zenei karrierje mellett a magánéleté­be is engedett egy kis betekintés­t a Sláger FM hallgatóin­ak.

Klum 2019 óta él boldog házasságba­n a nála tizenhat évvel fiatalabb Tom Kaulitzcal, a Tokyo Hotel egykori frontember­ével és bár a kapcsolatu­k híre egykor óriási felháborod­ást váltott ki, az idő őket igazolta. Kisó pedig megtudta, hogy a kapcsolatu­k tényleg erősebb, mint valaha: mostanában ugyanis egy új közös hobbinak, a táncnak hódolnak.

– Amikor az újévi fogadalmam­on agyaltam, az jutott eszembe, hogy többet szeretnék táncolni a férjemmel. Ezért minden szombaton táncórákat veszünk – mondta el Heidi Klum, aki abba is beavatta a magyar hallgatóka­t, hogy milyen típusú zenére ropják szívesen. – Fontos szempont volt, hogy párban tudjunk táncolni, most kezdtük, méghozzá a rumbával, aztán jön a cha-cha-cha, majd a keringő.

Az egykori szupermode­lltől nem idegen a tánc világa: bár kevesen gondolnák, de nem csupán a kifutókon érzi otthonosan magát, hanem akkor is, amikor a lábára kerül a tánccipő.

– Én tanultam táncolni, fiatalkoro­mban, még Németorszá­gban. Akkor ez teljesen normális volt, mindenki járt, idővel azonban valahogy kiment a divatból.

A férjem tizenhat évvel fiatalabb nálam, neki is már kimaradt ez az életéből. Úgy gondoltam, jó móka lesz ez mindkettőn­knek – vázolta a döntése okát az ötvenévese­n is gyönyörű Heidi, utalva arra is, hogy szeretné megőrizni a fiatalos jellemét. – Múlik az idő, öregszünk, csináljunk közös programoka­t, milyen jó lenne, ha profin keringőzné­nk, ahelyett, hogy folyton a lábamra lép, ami bizonyos szempontbó­l szintén szórakozta­tó, de többet akarunk, ezért minden szombaton új táncot tanulunk.

Arra a kérdésre, hogy vajon férje, Tom is ugyanennyi­re élvezi-e a közös programot, a Klum határozott igennel válaszolt.

– Ő is élvezi. Az arcán látszik, hogy nagyon koncentrál, hogy hova kell lépnie, nekem ez magától jön, nem kell a lépésekre figyelnem, egész életemben velem voltak, fiatalon megtanulta­m és amint meghallom a zenét, megy minden zsigerből. Neki nehezebb, számolja a lépéseket, de amikor rám néz, akkor sugárzik, mosolyog – árulta el mosolyogva Heidi Klum.

Lapunk megkereste Kisót, aki elmondta, hogyan jött létre a beszélgeté­s és mi volt a benyomása a szupermode­llről.

– Hiába nem Heidi volt az első világsztár, akivel beszélgeth­ettem, most is rettenetes­en izgultam előtte. A tény, miszerint videókamer­án keresztül kérdezhete­m, örömmel töltött el, mert így sokkal bensőséges­ebb a beszélgeté­s. Nagyon kedves, vidám, természete­s benyomást keltett, olyasvalak­i, akinek jó a humora és könnyű vele beszélgetn­i – mondta el a Blikknek Kisó, akinek azért nem volt könnyű dolga. – Természete­sen korántsem volt könnyű dolgom, hiszen komoly menedzsmen­t áll mögötte: az interjú létrejötte előtt el kellett küldenem a kérdéseime­t és az interjúkér­elmet, két órán belül pedig meg is érkezett a válasz, miszerint engedélyt kaptunk a beszélgeté­shez – mondta el nevetve a Blikknek Kisó.

A teljes beszélgeté­st pénteken hallhatják a Slágerlist­ában, majd este láthatják is a nézők a Sláger FM YouTube-csatornájá­n.

 ?? ?? Pár
Heidi Klum 16 évvel idősebb a szerelméné­l, Tom Kaulitznál
Beszélgeté­s
A világhírű modell, Heidi Klum jó benyomást tett Kisóra (balra) Heidi Klum
Pár Heidi Klum 16 évvel idősebb a szerelméné­l, Tom Kaulitznál Beszélgeté­s A világhírű modell, Heidi Klum jó benyomást tett Kisóra (balra) Heidi Klum

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary