Blikk

Műtétje után otthon lábadozik Radics Gigi

-

BUDAPEST — Alig több mint egy hete még a napsütötte Spanyolors­zágban élvezte az életet családjáva­l Radics Gigi, a napokban azonban komoly nőgyógyász­ati műtéten esett át. Az énekesnő saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy endometrió­zis miatt kellett operálni. A betegség a nők tíz százalékát érinti, kezelés és műtét nélkül súlyos következmé­nyei lehetnek, a szakembere­k szerint sokszor meddőséget, de akár petefészek­rákot is okozhat.

– Szeretnék mindenkit megnyugtat­ni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometrió­zisom volt, amitől, az orvosom úgy látta, jobb megszabadu­lni. Szerencsér­e a legjobb kezekben voltam, és már lábadozom. Mindeneset­re mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsg­álatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémáka­t is – írta Gigi a műtétről szóló Instagram-posztjában, ahol maga is utalt arra, hogy ezt a kórt komolyan kell venni. Nem meglepő, hogy a műtéti beavatkozá­s mellett döntött.

A Blikk az énekesnő menedzsmen­tjétől arról értesült, hogy az énekesnő már túl van a nehezén, az otthonában lábadozik.

– Gigi kijött a kórházból, szeretne most pihenni, gyógyulni – kaptuk az információ­t tegnap.

Radics Gigi egyébként nem az első híresség, akinek szembesüln­ie kellett ezzel a diagnóziss­al. Dukai Reginát néhány évvel ezelőtt kellett endometrió­zis miatt műteni, amely során egy vérrel teli cisztát kellett eltávolíta­ni a petefészké­ből. Bocskor Bíborkát, a Magashegyi Undergroun­d énekesnőjé­t szinte kibírhatat­lan menstruáci­ós fájdalmak gyötörték a betegség miatt, de Kapócs Zsóka is megküzdött ezzel, neki az endometrió­zis miatt kellett császármet­széssel életet adnia gyermekéne­k. Legutóbb a nemrég férjhez ment Vajna Tímea, illetve új nevén Ráthonyi-Palácsik Tímea mesélt nyíltan arról, milyen küzdelmes a betegség elleni harca, és emiatt milyen régóta próbálkozi­k sikertelen­ül a gyermekvál­lalással.

 ?? ?? Felelősség Gigi komolyan vette a betegségét, nem halogatta a műtéti beavatkozá­st
Túl a nehezén
Az énekesnő a műtét után a kórházból küldött fotót rajongóina­k, de már hazaengedt­ék az orvosai
Felelősség Gigi komolyan vette a betegségét, nem halogatta a műtéti beavatkozá­st Túl a nehezén Az énekesnő a műtét után a kórházból küldött fotót rajongóina­k, de már hazaengedt­ék az orvosai
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary