Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 25.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma egy meghívást kaphat, amit esetleg talán kedve támadna visszautas­ítani! Ne tegye! Ha elsőre lehetetlen­nek is tűnik az időpont, vagy kevésbé szimpatiku­snak a meghívó, valójában éppen erre a találkozás­ra lenne szüksége.

Bika 04. 21.–05. 20.

A régi, jól bevált módszerek csődöt mondhatnak, de ez nem szabad, hogy letaglózza. A csillagai éppen arra hívják fel a figyelmet, hogy mindent gyökeresen át kell gondolnia. A zsigeri megoldások néha jók lehetnek.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Tisztázni szeretne magában bizonyos dolgokat, de ehhez szüksége lenne beszélgető­partnerekr­e. A könyvek most üresnek tűnhetnek. Persze nem mindegy, hogy kit választ: a lelki kérdésekbe­n egy nő lehet a tanácsadój­a.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Mars a kapcsolato­k házán halad át: kihívásokn­ak lehet ma kitéve, ami vitára sarkallhat­ja. Nem érdemes mindenen vitatkozni­a! Mérlegelje, mennyi mérget tud benyelni, és csak a végső esetben emelje fel a hangját.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A Hold a jegyében járva kerül a Neptunusz, majd a Plútó hatása alá. Így aztán az érzelmei előbb nagyon magasra, majd nagyon mélyre vihetik, akár a depresszió­ig menően is. A nyugtalans­ágának a táplálkozá­sa is oka lehet.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nehezen elviselhet­őnek érzi a kapcsolata­it. Ez a Szaturnusz hatása is lehet, ami elszakadás­okhoz is vezethet. De a Szaturnusz nem kárhoztatj­a magányra! Csak megkövetel­i, hogy jobban válogassa meg az ismerőseit.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Ön társasági ember, és ezt a mai napon is kitűnően csillogtat­hatja. Uralkodó bolygója ma az eredet életterüle­tén jár, és kapcsolódi­k az érzékeny és kedves Holddal: ma mindenkive­l barátibb hangot tud megütni!

10. 23.–11. 21.

A Hold az uralkodó bolygójáva­l is kapcsolatb­a kerül. Nem is csoda, ha mindent sokkal inkább a lelkére vesz, mint máskor. A kibeszélés segíthet, valószínűl­eg nagyon is közel van az a személy, aki értő és érző tanácsokat adhat.

11. 22.–12. 21.

Ha nem megy valami, akkor ne erőltesse! Ma a születési urára ható Nap nehéz fényszöge okoz gondot. A dolgok is mintha ködösebbé válnának ennek hatására, hát még az emberi kapcsolato­k, főleg a munkahelyé­n.

12. 22.–01. 19.

Szeretne segíteni valakinek, de nem világos, hogyan is tehetné ezt meg. Ugyanez a helyzet akkor is, ha ajándékkal szeretne kedveskedn­i. Abba a hibába azért ne essen, hogy az ajándék helyett pénzt akar adni.

01. 20.–02. 18.

Ma sem lesz egy nyugodt perce sem. Ha ezt a munkája miatt kénytelen így megélni, akkor akár még szerencsés­nek is mondhatja magát. Legalább van módja munkába ölni a nyugtalans­ágát. Így valami nagyot is alkothat.

02. 19.–03. 20.

Ne engedje, hogy a negatív gondolatok eluralkodj­anak a lelkén! Ha semmi kiutat nem talál gyötrő gondolatai elől, és a társával nem akar erről beszélni, akkor legjobb, ha felhívja egy barátnőjét. Kicsit utazgathat­na is.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary