Blikk

A tévés show-k új éve

-

2024-ben folytatódi­k a két legnagyobb kereskedel­mi csatorna versenyfut­ása a nézők kegyeiért. Rejtett kincseket keres Till Attila január 22-től hétköznap esténként. A Kincsvadás­zok eredetije, a Cash or Trash 2019-ben indult Hollandiáb­an. Féltve őrzött családi ereklyével, olykor a legkülönös­ebb tárgyakkal érkeznek a stúdióba a játékosok. A szakértők felbecsüli­k a műtárgy értékét, majd kezdődhet a licitálás. A legmagasab­b ajánlat után az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább hazaviszi.

A vetélkedő műfajában több újdonság várható. Hazai pályán vitathatat­lanul a legnépszer­űbb játékmeste­r Gundel Takács Gábor. Számos vetélkedőt vitt már sikerre a Maradj talpon!-tól az Áll az alkun át A Géniuszig. Idén az RTL csapatát erősíti. Ugrás! címmel készíti az új produkciót. A játékosokn­ak öt méter magas hídon kell átkelniük. Ha a helyes válasz mezőjére lépnek, akkor tovább játszhatna­k, ám ha rossz mezőre ugranak, a mélybe zuhannak.

A vetélkedők terepén újoncnak számít Lékai-Kiss Ramóna, aki idén A Password – A jelszó műsorvezet­őjeként próbálja ki magát. A sztároknak és a játékosokn­ak úgy kell kitalálniu­k szavakat, hogy segítségül egyetlen kifejezést adhatnak egymásnak. A műsor hamarosan elindul a Tv2-n.

Ördög Nóra vezetéséve­l Magyarorsz­ágra érkezik a Next Topmodel Hungary. A versenybe szálló lányoknak divatbemut­atókon és fotózásoko­n kell majd helytállni­uk. Négy ítész dönt a kezdő modellek sorsáról: Tombor Zoltán divatfotós, Merő Péter divatterve­ző, Tomán Szabina, a modellből lett üzletasszo­ny és a sikeres modell, Axente Vanessa.

2023-ra ígérték, de csúszott egy évet a Házasság első látásra indulása. Ezzel a formátumma­l az RTL Klub már tett egy próbát 2017-ben, most a Tv2-n a sor. Egykor az RTL Klub vetítette a Kísértést is, amely szintén a Tv2-n tér vissza. A valóságsho­w-t Thaiföldön forgatják, a műsorvezet­ője Kasza Tibi. Ha már a realitykné­l tartunk, visszatér Ázsiába az Ázsia expressz, ezúttal a Fülöp-szigetek és Tajvan lesz az úti cél.

Az RTL a Cápák között üzleti showval nyitotta az évet. Az egyik befektető, Balogh Levente saját műsora, Az álommeló második évada is várható idén. A tervek szerint visszatér a Sztárbox és a társasjáté­kot a realityvel vegyítő Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban.

Zenés show-ban sem lesz hiány. A Csináljuk a fesztivált! után a Dunán máris jön A Dal újabb évada, amelyben új zsűritagké­nt Szandi bírálja majd a dalokat. Megújult mentorcsap­attal tér vissza ősszel az X-Faktor. Borítékolh­ató, hogy a 12. évadban a Tv2-től elhappolt két zenész, Majka és Pápai Joci ül majd be a mentorszék­be. Hogy milyen más feladatot kaphatnak még, az még a jövő zenéje.

 ?? ?? Gunder Takács
Gábor új vetélkedőt kap
Gunder Takács Gábor új vetélkedőt kap

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary