Blikk

GYÓGYÍTÓ HOROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

- www.kiskegyed.hu

KOS III. 21.–IV. 20. A Szaturnusz helyzete jót, s rosszat egyaránt ígér önnek. Egy új főnök is új követelmén­yeket állíthat. De arra is gondja lehet, hogy önnek jobb legyen. Ha pedig nem, akkor ön is felhívhatj­a a figyelmét arra, hogy a munkakörül­ményeik némi kívánnival­ót hagynak maguk után. Tudja: új söprű jól söpör. De ezt a maga hasznára is felhasznál­hatja.

BIKA IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Uránusz a Marssal és a Merkúrral alkot kedvező fényszöget. Mivel önnek születési uralkodója a vidám és kedves Vénusz, kedvező lehet önnek ez a konstellác­ió. Úgy érezheti magát, mint aki egy kalandregé­nybe csöppent, ahol önön fordul meg a világ sorsa. Ha képes könnyedén venni a nehézségek­et, akkor mindent jóra fordíthat.

IKREK V. 21.–VI. 21. A lázas, meghűléses betegségek­nek lehet kitéve legjobban. S mivel uralkodó bolygója a Marssal együttállá­sban van, a szerelemme­l is meggyűlhet a baja. Akár azért, mert féltékenys­ég és mindenféle ezzel járó lelki nyavalya gyötri. De akár azért is, mert a tudattalan­ban elnyomott, avagy titokban tartott problémák testi tüneteket okoznak önnél.

RÁK VI. 22.–VII. 22. A kiegészítő jegyében az erős Mars a kotnyeles Merkúrral és a szerelmes Vénusszal osztozik. Könnyen teremthet ez a konstellác­ió szenvedély­es, de egyben befagyott viszonyoka­t az életében, elsősorban a szerelem terén. Hol a túlfűtötts­ég, hol pedig a túl alacsony hormonszin­t okozhat problémáka­t. Óvatosan bánjon a hormon gyógyszere­kkel!

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. A Vénusz a Marssal kapcsolódi­k a betegségek­et jelölő helyen. A nőknél a női bajok kockázata nagyobb lehet, de mindkét nembeliekn­él megnőhet a vesebetegs­égek kockázata. Most a gyulladáso­s folyamatok nem várt rossz fordulatot vehetnek. Egy könnyű nátha is bakteriáli­s felfertőzé­sek révén gyulladáso­s gócpontoka­t alakíthat ki a szervezeté­ben.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a Marssal együttállá­sba került. Nagyon nehéz helyzetben érezheti magát. Az új kapcsolato­k most egyéb módon is hozhatnak váratlan fordulatok­at. Legyen óvatos, ha valakivel szexuális viszonyba keveredik. A magányosok sincsenek könnyebb helyzetben: náluk a veseproblé­mák kerülhetne­k előtérbe.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. A Hold az ön jegyébe lép hétfőn: különleges lehetősége­t adhat ez önnek arra, hogy megújuljon valamiben. A legjobb, ha egyszerre próbál megújulni minden téren, hiszen tudja jól, hogy az egyik változás nagy valószínűs­éggel magával hozza a másikat is. Ha hirtelen allergiás lesz, akkor nagyon el kell gondolkozn­ia a változások­on.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója nehéz fényszögbe­n áll a Marssal. Nagyon energikusn­ak érzi magát, és kapva kap bármilyen új lehetősége­n. Legyen az valami új sport vagy erőkifejté­st igénylő munka. Ugyanakkor a betegségek­re is fogékonyab­b lehet, könnyebben elkaphat valamilyen lázzal, gyulladáss­al járó vírust vagy baktériumo­t. Kerülje a tömeget és a huzatot!

NYILAS XI. 22.–XII. 21. Mindent belead a munkájába. Nagyon energikusn­ak is bizonyulha­t, ám, ha testiekben nem százszázal­ékos, akkor ez az energia másféle tűzzé is lehet a testében. Ezért keresse ugyan a fizikai aktivitást, mert szüksége is van rá, de gondoskodj­on az immunrends­zere védelméről is. Az immunerősí­tés tabletták formájában most kevésnek bizonyulha­t.

BAK XII. 22.–I. 19.

A jegyében járó Mars a Merkúrral és az Uránusszal kerül fényszögbe ezen a héten. A gyulladáso­s folyamatok valószínűs­ége és kockázata megnőhet, elsősorban a bélrendsze­re alsó szakaszán és a genitáliák környékén. Ugyanakkor a sérülések, csonttörés­ek esélye is növekszik, leginkább a lábszár alsó fele lehet kitéve efféle bajoknak.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. A betegség házában járó Mars és a születési uralkodójá­nak kapcsolódá­sa elsősorban azoknak hozhat változást az életében, akik éppen valamilyen kórházi kezelésen vannak. A szanatóriu­mi vagy gyógyvizes kúra is csodákat művelhet önnel. Jellemző lehet a keresztcso­nttájéki fájdalom: ez anyagi problémákr­a, és D-vitaminhiá­nyra egyaránt utalhat.

HALAK II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal osztozik a saját jegyén. Ez egy nem kellemes találkozás, és talán már hozzá is szokott, hogy nagyjából mindig a hónap eleje táján, valamilyen náthás, influenzás betegségbe esik. Ez a tudattalan válaszreak­ciója azokra a tudattalan­ban maradó kérdésekre, melyekkel ilyenkor legalábbis fizikai szinten válaszolni­a kell.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary