Blikk

Gubás Gabi büszke rá, hogy hamarosan 50 éves lesz

- B. I.

RIMINI — Bronzérmet hozott el a magyar csapat a fagyi-világbajno­kságról! A fagyaltkés­zítők, cukrászok, szakácsok és jégszobrás­zok egy izgalmas szakmai megmérette­tésen mérték össze tudásukat négy napon keresztül.

SZIGETSZEN­TMÁRTON — Vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2018 áprilisába­n megölte, majd elásta üzlettársá­t az áldozat Csepel-szigeti otthonának kertjében. Z. József eredetileg azért kereste fel holland üzlettársá­t az otthonában, hogy együtt utazzanak autót vásárolni Németorszá­gba.

Vita alakult ki köztük, és a vádlott a házból nyíló garázsba vezető lépcső

„A csapat 5 főből állt. A cukrászok és fagylaltké­szítők mellett egy szakács és egy jégszobrás­z kolléga vett részt a munkában. A magyar csapat témája Alice Csodaorszá­gban volt” – írták a Magyar Cukrász Ipartestül­et oldalán büszkén. tetejéről meglökte a sértettet, aki a lépcsősor aljára esett, és fejét beverte a térkőburko­latú talajba. Az elkövető ezt követően egy betonvassa­l többször is fejen ütötte az esés után éppen felkelni szándékozó sértettet, vagy ahogy ő fogalmazot­t később, „kétszer-háromszor megkínálta­m a vassal”.

A holland férfi meghalt, a tettes a komposztna­k kiásott gödörbe dobta és elföldelte. A holland férfit négy évig eltűntként tartották számon, senki nem aggódott érte, családjáva­l nem tartotta a kapcsolato­t.

A megmérette­tésen 11 ország vett részt, talán nem meglepetés, hogy a házigazda olaszok lettek az elsők, az ezüstérmes­ek a dél-koreaiak, a bronzérmet pedig a tavalyi Európa-bajnok harmadik magyarok hozták el.

 ?? ?? Bronzérmes csapat
Somogyi Renáta, Gácsi Zoltán, Füredi Krisztián
Bronzérmes csapat Somogyi Renáta, Gácsi Zoltán, Füredi Krisztián

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary