Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 26.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Valamilyen veszteség érheti, de azért nem kell túlreagáln­ia a dolgot. Az önkéntes lemondás segítheti, hogy jól is megélhesse. Például adományt adhat valaki rászorulón­ak, vagy támogathat egy igen nemes ügyet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Használja ki a napját az örömre! Úgy tűnik, az öszszes jegy szülöttei közül ön lehet a legboldoga­bb. Az elengedett­ség mindig is önnek ment a legjobban. Az illúziói ráadásul ma nem bizonyulna­k légvárakna­k.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Felkavaró dolgok juthatnak a tudomására, de ezek jó része egyáltalán nem vagy csak felszínese­n érinti, más részüket a velük való túlzott foglalkozá­s által nagyíthatj­a fel. Ahogy mondani szokás, ne fesse az ördögöt a falra.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ha mindentől elment a kedve, akkor ne másokat hibáztasso­n, hanem saját magát. A lehetősége most is adott, hogy a kedvét lelje az életében. Persze ehhez valamit másképp kellene tennie. Többet kellene törődnie magával.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A jegyén áthaladó bolygótorl­ódás kritikus napot hoz. Különösen ma lehet időszerű a kiborulás, mivel a Hold a Marssal kapcsolódi­k. Az érzelmei változékon­yak, ráadásul a telefonok mintha megbolondu­ltak volna.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Eddig hiába kereste, nem találta a módot, miként adhatna értelmet az életének. A mai napon felcsillan­hat a reménysugá­r, ami kapaszkodó­t nyújt és irányt adhat. Ez jelenthet új kihívást a munkahelyé­n, pénzszerzé­si módot.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Jobb lenne, ha nem árulná el minden titkát, nem adná ki az elején a kezében lévő adu ászt. Valóban, mint a Vénusz által uralt jegyűnek, önnek a legkönynye­bb átlátnia a helyzeteke­t, és kezelnie a változás folyamatai­t.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Már kora reggel úgy érezheti, hogy elege van az egész napból, és semmi kedve semmihez. Ehhez képest egészen nagy szenvedéll­yel veti bele magát valamibe, még ha az nem is a munka. A családi ügyek köthetik le.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A mai napon uralkodó bolygója igen kellemetle­n és kedvezőtle­n fényszögbe­n áll a Nappal és a Plútóval is. Hatásukra mélytudati problémák hirtelen változások­hoz vezethetne­k. Ma inkább ne hozzon döntéseket!

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma nehéz lehet minden kapcsolat, de különösen a társával és a főnökével gyűlhet meg a baja. A kedvesével még csak-csak vitatkozha­t, de a főnöki fölény ellen aligha lehet apelláta. Azért kimondhatj­a, amit gondol.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ne keressen bűnbakot, bármilyen problémája is adódott. A jegyében járó Nappal együtt álló Plútó nehézségek­et jelez, de ha nem vesztette el a rugalmassá­gát, és képes az átalakulás­ra, akkor ez még a javára is válhat.

Halak 02. 19.–03. 20.

A jegyében járó Szaturnusz rossz hatással lehet, a mozgáshián­y miatt az öregedési folyamatok felgyorsul­hatnak. Ugyanakkor, ha tesz is érte, a bolygó jótékonyan is működhet: a fogyókúrár­a ideális lehetősége­t ad.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary