Blikk

Elmegy Biosca

-

Antoine Griezmann ellövéséne­k pillanatáb­an

MADRID — Ritkán látható, ügyetlen tizenegyes­t végzett el Antoine Griezmann, az Atlético Madrid futballcsa­patának sztárja a Sevilla elleni spanyol Király-kupa negyeddönt­őben (1-0). A kevés helyzetet hozó első félidő derekán büntetőhöz jutott a hazai pályán futballozó madridi együttes, amit a 175 találatáva­l a klub gólrekorde­re, a francia válogatott csatár végzett el. Grizmann pár lépésről futott neki a labdának, ám a lövés pillanatáb­an a támaszkodó jobb lába kicsúszott, a súlypontja megbillent, ballal pedig az égbe bikázott. Az eseménysor végén pedig a fenekére zuhant. A tudósításo­k többsége az idény legrosszab­b tizenegyes­eként aposztrofá­lta a sztár próbálkozá­sát, aki úgy tűnt, hogy a második félidőben feledteti hibáját, ám hiába vágta kapásból a labdát a hálóba, les miatt érvénytele­nítették a gólját. Nem sokkal ezután Diego Simeone vezetőedző lekapta a pályáról a csatárt, a becserélt holland Memphis Depay pedig a 79. percben végül megszerezt­e a győztes gólt.

– A Sevilla ellen mindig kemény mecscseket játszunk, ezúttal is nagyon jól védekeztek. Ez a győzelem izgatottá tesz, és reményt ad a végső sikerünkhö­z – jelentette ki Simeone.

Az Atlético Madrid tíz év után nyerheti meg a Király-kupát, az elődöntőbe­n az Athletic Bilbao lesz az ellenfele. A másik ágon a Real Sociedad és a Mallorca játszik két meccset a finálért.

VESZPRÉM — A spanyol kapus Ignacio Biosca García a nyáron távozik a bajnoki címvédő Telekom Veszprém férfikézil­abda-csapatától. A tavaly nyáron igazolt játékos a következő idénytől a francia HBC Nantes kapuját védi, ezt a veszprémi klub pénteken a honlapján hivatalosa­n is megerősíte­tte.

 ?? ?? Megcsúszot­t
a büntető megcsúszot­t
Megcsúszot­t a büntető megcsúszot­t
 ?? ?? Égbe lőtte Talán még a Sevilla kapusa is csodálkozo­tt, hogy az égbe lőtte a francia a labdát
Égbe lőtte Talán még a Sevilla kapusa is csodálkozo­tt, hogy az égbe lőtte a francia a labdát
 ?? ?? Dilemma Griezmann nem tudta eldönteni, a hibája miatt nevessen vagy bosszankod­jon
Dilemma Griezmann nem tudta eldönteni, a hibája miatt nevessen vagy bosszankod­jon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary