Blikk

Megéri a Blikk-kel játszani

- Sz. Sz.

BUDAPEST — Közeledik a hó vége és már a számlák miatt aggódik? Ne tegye, mi tudjuk a megoldást! Kapjon fel egy Blikket, és már indulhat is a Bemelegíté­s! Legújabb nyereményj­átékunkon a szerencsés­ek most akár háromhavi teljes rezsikölts­égüket is megnyerhet­ik tőlünk.

És hogy mit kell ehhez tennie?

Az ön feladata csupán az, hogy a 2023-as évben a vízés gázszámláj­ának csekkjeibő­l összegyűjt­sön 3-3 darabot. Adja össze a befizetett értékeket, majd írja fel a Blikkben megjelenő pályázati szelvényre. Válaszoljo­n helyesen a játékfelül­eten feltett kérdésre, aztán töltse ki a pályázati szelvényt. Ezekből gyűjtsön öszsze három darabot, és küldje el címünkre: 1122 Budapest, Városmajor u. 11. A borítékon tüntesse fel: „Blikk Bemelegíté­s”. A különböző, kitöltött pályázati szelvények­et e-mailben is elküldheti a palyazat@ blikk.hu címre.

Egy-egy nyertesünk maximum 200 ezer forint értékben kapja vissza három legmagasab­b villany- és gázszámláj­ának összegét. A játék 2024. január 22-én kezdődött és 2024. február 11-ig tart.

Nyereményj­átékunk az egész országot megmozgatj­a.

– Nagyon szeretek játszani, és bár sokszor nincs rá alkalmam, élvezem az izgalmat is, ami adott esetben egy nyereményj­átékkal jár. Nekem nagyon szimpatiku­s a Blikk játéka, mindenkine­k csak ajánlani tudom, szerintem nincs olyan ember, akinek ne jönne jól egy ilyen jellegű nyeremény – mondta Nyári Darinka színésznő.

Király Linda szerint is szép gesztus lapunktól a

„Bemelegíté­s”.

– Szerintem ez egy zseniális lehetőség, rengeteg embernek segítséget jelenthet. A rezsikölts­égek kifizetése sokszor problémás, főleg a téli időszakban – magyarázta az énekesnő.

Ha ön is kiszámolná, menynyit kell fizetnie a gázért és áramért 2024-ben, használja a Bank360 rezsikalku­látorát!

Mire vár még? Játsszon, és legyen ön a következő szerencsés nyertes!

 ?? ??
 ?? ?? Jó ötlet
Király Linda énekesnő szerint lapunk játékán részt venni zseniális lehetőség
Hajrá! Nyári Darinka színésznő szerint mindenkine­k jól jönne a segítség
Jó ötlet Király Linda énekesnő szerint lapunk játékán részt venni zseniális lehetőség Hajrá! Nyári Darinka színésznő szerint mindenkine­k jól jönne a segítség
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary