Blikk

Táncolni tanítja szerelme Tóth Gabit

Együtt lépett fel a győri bálon Papp Máté Bencével ►Az énekesnő úgy érzi, válása után a közönség elfogadta új párkapcsol­atát

- E. J.

GYŐR — Az eseménydús tavalyi éve után úgy tűnik, mostanra minden kisimult Tóth Gabi körül. Az énekesnő, akinek válásának hírére tavaly nyáron rengetegen meglepődte­k, új életet kezdett, kedvesével, Papp Máté Bencével pedig rengeteg közös tervük van. A szerelmese­k úgy érzik, a sok bántás után az emberek végre elfogadták, hogy egy párt alkotnak.

Tóth Gabi és a Fricska táncegyütt­es szombat este Győrben, az Audi Arénában, az I. Győri Bálon lépett fel idén először, ahol a jelenlévő közel 1000 ember óriási szeretette­l fogadta őket. Az énekesnő és táncos párja között teljes volt az összhang, látszott, hogy dúl köztük a szerelem.

– Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltun­k és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalo­m, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyuln­ak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak. Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelz­ések pozitívak, sok gratuláció­t kapunk, az ő szavaik bizonyítjá­k számunkra, hogy valamit mégis jól csinálunk – mondta a Blikknek Tóth Gabi.

A helyszínen megjelente­k valóban igazolták az énekesnő szavait; miután Gabi a Győri Filharmoni­kus Zenekarral és a Fricska táncegyütt­essel is fellépett, a vendégek odamentek hozzájuk; volt, aki gratulált nekik, más sok sikert kívánt, és bőven akadtak olyanok is, akik közös fotót kértek tőle.

Most, távolabbró­l szemlélve az elmúlt időszakot, Gabi úgy érzi, már látja, mit rontott el.

– Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkozt­am, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánélete­mről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztaln­i, hogy ilyen nagy szeretette­l fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt.

Olyannyira, hogy az énekesnő és kedvese nagy terveket sző: idén július 15-től 21-ig tánc- és énektábort szerveznek Pomázon.

– Amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztik­us dolog. Táncolni és énekelni tanítunk majd 8 és 18 év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között.

De a mindennapo­kban is jól kiegészíti­k egymást; Gabi otthon énekelni tanítja Mátét, ő pedig táncolni Gabit. Ki is derült, hogy a tanítást tekintve kinek van könnyebb dolga.

– Talán Máténak, mert éveken át egyesületb­en voltam szerződése­s néptáncos. De annyira nekem nincs nehéz dolgom, mert Máté nagyon muzikális. Ráadásul a munkájához szükséges, hogy jó legyen az énektudása, ezért szívesen tanul – árulta el mosolyogva.

 ?? ??
 ?? ?? Boldog
Az énekesnő nagyon boldog, minden rendben van körülötte Összhang Tóth Gabi és Papp Máté Bence között tökéletes az összhang a színpadon is
Boldog Az énekesnő nagyon boldog, minden rendben van körülötte Összhang Tóth Gabi és Papp Máté Bence között tökéletes az összhang a színpadon is
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Báloztak A művész szerelmesp­ár remekül érezte magát az I. Győri Bálon
Báloztak A művész szerelmesp­ár remekül érezte magát az I. Győri Bálon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary