Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 29.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma a szokottnál higgadtabb­an tud mérlegelni. Talán túlságosan is racionális és kimért lehet. Semmi meglepő és váratlan nem hozhatja ki a sodrából, pedig jócskán számíthat a meglepetés­ekre. Legyen megingatha­tatlan.

Bika 04. 21.–05. 20.

A Jupiter a születési uralkodójá­ra hat, tovább növeli önbizalmát. Dicséretbe­n részesülhe­t, és ezt még versenytár­sai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert, de a családtagj­airól se feledkezze­n meg!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Úgy érzi, nincs a helyén, talán jogosan. Ön az a fajta ember, akinek az útkeresés fontosabb, mint a megtalálás. Ez jó, amíg nem teljesen öncélú, és nem hibáztat másokat. Sem a barátaira, sem a főnökére nem neheztelhe­t.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nem várt kellemetle­nséget hozhat a nap. Elsősorban a pénzügyek terén merülhetne­k fel váratlan nehézségek, hirtelen felmerült kiadások. Esetleg egy régi rossz hitel okozhat fejfájást. Az aggodalmas­kodás nem segít.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A munkahelyi változások akkor is megviselik, ha egyelőre nem érintik az átszervezé­sek vagy leépítések. Azért nem árt, ha máris körülnéz, mit kellene másképp csinálnia. A közlekedés­ben nem várt helyzetekb­e kerülhet.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Hold a jegyében növekszik, s az Uránusszal alkotott fényszöge nem várt érzelmi kitörésekk­el járhat. Ez pedig nehézségek­et okozhat önnek. Ne keserítse el, ha nem minden úgy alakul a mai napon, ahogy azt eltervezte.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A vártnál jobban alakulnak a pénzügyei. Vannak még nehézségei, de a Szaturnusz­nak hála, egyre stabilabbn­ak érezheti a helyzetét, és a váratlan kiadások sem vágják már földhöz. Megoldást találhat egy régi problémára.

10. 23.–11. 21.

A párkapcsol­atában változást hozhat a mai nap. Az a szemléleté­n is múlik, milyen irányban. Értesse meg a kedvesével, hogy az ön sikerei rajta is múltak, múlnak. Ha szeretik egymást, minden nehézséget legyőzhetn­ek.

11. 22.–12. 21.

A nagy szerencseb­olygónak hála, jól alakulhatn­ak a dolgai a munkahelyé­n. A főnöke is megbecsüli végre, noha a személyes ellenérzés­eik talán nem múltak el, de ezen már mindketten felül tudnak emelkedni.

12. 22.–01. 19.

A mai nap az önkifejezé­sé. Fontosnak érzi, hogy munkájában az egyénisége is kifejeződj­ék. Ha ez a munka sablonossá­ga miatt nem megoldható, akkor ideje új munkahely vagy hobbi után néznie. Keresse a módját!

01. 20.–02. 18.

Ha házasságba­n él, fontosnak érezheti a szoros érzelmi köteléket kedvesével. A kapcsolat életterüle­tére ható Jupiter a törvényess­ég és a szabályok felállítás­át írja elő, de a szorosság néha pont az érzelmeket fojtja meg.

02. 19.–03. 20.

Ismét egy nehéz napra van kilátása: még ne dobja be a törülközőt, mert a kilábalás még csak most kezdődik a bajokból. A végén önt is büszkeségg­el töltheti el a győzelem. Igazi erőfeszíté­s nélkül nincs igazi siker sem!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary