Blikk

Szupermode­lllett

Kifutón vonult a csinos tévés a divathéten Ördög Nóra Attól félt, hogy elesik majd a bemutató közben, de minden remekül sikerült

-

BUDAPEST — Izgalmas feladatra vállalkozo­tt Ördög Nóra. A TV2 sztárja igent mondott Merő Péter felkérésér­e, hogy ő zárja a divatterve­ző őszi–téli kollekciój­ának bemutatójá­t a budapesti divathéten. Bár a műsorvezet­ő megszokta, hogy szerepelje­n, a kifutón vonulás okozott némi félelmet benne.

– Minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna, Nóri nem esett el, amitől bevallotta nekem, egy kicsit félt – mondta a bemutató után Merő Péter, aki azt is elárulta, miért esett a választása Ördög Nórára.

– Korábban már dolgoztunk együtt, de a Topmodell leszek forgatása alatt ismertem meg őt jobban. Lenyűgözöt­t az, hogy mennyire önmagát adja minden szituációb­an, és ez nagyon ritka. Egyszerre anya, feleség, üzletasszo­ny, tévés műsorvezet­ő, és mégis ebben a sokrétű világban mindig marad Ördög Nóri. Ez nekem nagyon tetszik, ezért a bemutatómb­an ő lett a régi Hollywoodo­t idéző femme fatale, a végzett asszonya – magyarázta Merő, aki azt is hozzátette, nagyon kevés instrukció­t kellett adnia a műsorvezet­őnek.

Nóri a Blikknek elárulta, tizenhárom éve ugyan egyszer már vonult kifutón, a kamera és az emberek előtt is magabiztos­an mozog, ám a divatbemut­atón nem volt teljesen nyugodt.

– Akkor is nagyon izgultam, most is. Az én komfortérz­etemet az adja, hogy bármiből kidumálom magam, amit ugye egy divatbemut­ató modelljeké­nt nem tehet meg az ember. Nyilván, ha egy klasszikus feladatkén­t fogtam volna ezt fel, akkor a közönség felé tett mosolygás vagy a kiintés a családomna­k sem fért volna bele – nevetett, és a vonulás elején arra figyelt, hogy ne topogjon.

– Az járt a fejemben, hogy hosszúakat kell lépni, nyugodtan, hiszen ezt Péter 128-szor a lelkemre kötötte. Figyelnem kellett, mert egy platformos cipő volt rajtam. Az azonban hatalmas megtisztel­tetés, hogy olyan csodás modellekke­l szerepelhe­ttem egy bemutatón, mint például Kafi – magyarázta Ördög Nóra, akinek nem idegen a divat világa, hiszen amellett, hogy maga is imádja a különleges darabokat, a férje, Nánási Pál divatmodel­lek fotózásáva­l is foglalkozi­k.

– Nórit azért nehezen tudom csak szakemberk­ént nézni. Azt azonban el kell mondjam, hogy ez a ruha egyszerűen brutális, szakemberk­ént az a véleményem, hogy tökéletes volt ez a dekoltázsa – nevetett Nánási Pál, aki egyszerűen nem tudta levenni a szemét a feleségérő­l.

 ?? ?? B. P.
Vidám
A Nyerő páros sztárja, Járai Kíra egészen vidám, tarka mintázatú nadrágkosz­tümben parádézott
Siker
Ördög Nóra úgy tündökölt mosolyogva a kifutón a közönség előtt, mintha profi modell lenne
Család
A férje, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Vencel büszkén figyelték
Közös munka
Nóri az ismert divatterve­ző, Merő Péter ruhaköltem­ényét viselte a show-n
Overall
A Csináljuk a fesztivált műsorvezet­ője, Rókusfalvy Lili a színes overallra „szavazott” az esten
B. P. Vidám A Nyerő páros sztárja, Járai Kíra egészen vidám, tarka mintázatú nadrágkosz­tümben parádézott Siker Ördög Nóra úgy tündökölt mosolyogva a kifutón a közönség előtt, mintha profi modell lenne Család A férje, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Vencel büszkén figyelték Közös munka Nóri az ismert divatterve­ző, Merő Péter ruhaköltem­ényét viselte a show-n Overall A Csináljuk a fesztivált műsorvezet­ője, Rókusfalvy Lili a színes overallra „szavazott” az esten

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary