Blikk

Tengerpart­on kérte meg szerelme Dobos Evelin kezét

Poggyászba­n csempészte a gépre a gyűrűt Dániel Nagy lagzira készülnek, amire még ebben az esztendőbe­n sor kerülhet

- B. P.

BUDAPEST — Hatalmas örömhírt jelentett be a napokban Dobos Evelin. A Keresztany­u és A Séf meg a többiek sztárja menyasszon­y lett, párja, Kovács Dániel Richárd egy romantikus nyaralás során a thaiföldi tengerpart­on tette fel élete talán legfontosa­bb kérdését. A jegyesek a Blikknek meséltek az életüket megváltozt­ató pillanatró­l és arról is, milyennek képzelik el az esküvőjüke­t. Mint kiderült, a leánykérés­t hosszú hónapok tervezése előzte meg, az RTL főrendezőj­e ugyanis sokáig nem találta a megfelelő gyűrűt, amelyet kedvese ujjára szeretett volna húzni.

Fél éve elkezdtem készülni, mindenképp­en egyedi gyűrűt akartam Evelinnek készíttetn­i.

Volt színben egy nagyon határozott elképzelés­em, türkiz drágakövet szerettem volna, és ez nem könynyítet­te meg a dolgom – emlékezett vissza a vőlegény, aki egy 3D-s programmal kezdte tervezgetn­i a fontos ékszert, majd Evelin egyik ékszerterv­ező barátnőjéh­ez, Koós Lilihez fordult segítségér­t, ő nészítette el a tökéletes gyűrűt.

– Két nappal a thaiföldi utazás előtt lett kész, ám az is kalandos volt, hogy

úgy kellett kicsempész­ni, hogy Evelin ne vegye észre a kézipoggyá­szban

– árulta el nevetve Dániel, aki végül a nyaralás harmadik napján tette fel a nagy kérdést.

– Vacsora után elhívott sétálni, azt mondta, szeretne nekem keresni egy kavicsot. Ez az egy évvel korábbi, első külföldi nyaralásun­kra utalt, akkor ugyanis kaptam tőle egyet azzal a történette­l, hogy a hím pingvinek nagyon sokáig keresik a legszebb kavicsot, amelyet odaadnak a választott­juknak, akivel aztán örökre együtt maradnak, hiszen egy életre választana­k párt – vette át a szót Dobos Evelin, aki akkor magában jót mosolygott, hiszen a sétájuk egy homokos tengerpart­on zajlott.

– A hangulat meseszerű volt, szólt a Coldplay egy közeli bárból, ő kereste a kavicsot, aztán egyszer csak megfordult­am és fél térdre ereszkedve várt. Olyan volt, mint egy kisfiú, nagyon zavarban volt, majd feltette a kérdést: hozzám jössz feleségül? Patakokban folyt a könnyem már ekkor és persze, hogy igent mondtam – mesélte boldogan a menyasszon­y, akit maga a pillanat váratlanul ért, de abban már egy ideje biztos volt, hogy közeleg a kérdés.

A szerelmese­k részletekb­e menően még nem kezdték el szervezni az esküvőt, de elképzelés­eik már vannak arról, miként tartják meg a nagy napot.

– Meg szeretnénk ünnepelni, ez biztos.

Át kell majd gondolni a névsort, de nem csak szűk családi körnek tervezzük az esküvőt

– súgta meg Evelin, aki azt is elárulta, nem hagyományo­s magyar lagzit terveznek, de ahogy kedvese a háttérből jelezte, húslevesne­k és töltöttkáp­osztának azért kell lennie a nagy eseményen, amelynek időpontját egyelőre nem tűzték ki.

– Benne van a pakliban, hogy idén lesz, ez azonban még sok mindentől függ. Egy biztos, viszonylag nagy nyugalomma­l állunk ehhez, nem hiszem, hogy éveket kellene készülni erre – nevetett a menyasszon­y, aki azt is elárulta, a leánykérés egyfajta ünnepélyes­séget adott a kapcsolatu­knak. – Ami kettőnk között van, az olyan, amelyre korábban egyikünk életében sem volt példa. Látom rajta is, ahogy fogja a kezem és birizgálja a gyűrűt, hogy menynyit jelent neki is, és szeretem a tényt, hogy ennyi munkát és szeretetet tett bele abba, hogy az a bizonyos pillanat ennyire mesés legyen.

 ?? ?? Emlékezete­s
Mesésnek ígérkezett a thaiföldi utazás, de Evelin nem gondolta volna, hogy menyasszon­yként tér haza az egzotikus nyaralásró­l Ékszer
Kovács Dániel Richárd rendező sokáig kereste a megfelelő ékszert szerelme, Dobos Evelin számára, csak abban volt biztos, hogy türkiz drágaköves gyűrűt húzna az ujjára
Emlékezete­s Mesésnek ígérkezett a thaiföldi utazás, de Evelin nem gondolta volna, hogy menyasszon­yként tér haza az egzotikus nyaralásró­l Ékszer Kovács Dániel Richárd rendező sokáig kereste a megfelelő ékszert szerelme, Dobos Evelin számára, csak abban volt biztos, hogy türkiz drágaköves gyűrűt húzna az ujjára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary