Blikk

Szexőrült volt a kokainkirá­lynő

Kitálalt a titkairól Griselda szeretője Lefizette a börtönőrök­et „a női Escobar”, hogy lefeküdhes­sen a párjával

-

NEW YORK — Eddig nem hallott titkokat árult el a kokainkirá­lynőről egykori szeretője. Charles Cosby volt a hírhedt Griselda Blanco egyetlen párja, akit nem gyilkolt vagy gyilkoltat­ott meg a „női Escobar”. Állítja, hogy párja szexőrült volt, és a börtönben sem tudott ellenállni a kísértésne­k.

Cosby maga is kábítószer-kereskedel­emmel bukott le, 1991től veszélyes viszonyt folytatott a 2004-ig börtönbünt­etését töltő kolumbiai milliárdos drogkirály­nővel. A románcuk 1997-ig tartott.

– Akkor találkoztu­nk Griseldáva­l, amikor a húszas éveim elején jártam, ő pedig már negyvenes volt. Idősebb volt, de nagyon csinos.

Mogyoróbar­na szemei voltak, gyönyörű mosolya és kis gödröcskék az arcán. Amikor először megláttam, szinte szürreális volt. Nem tudom, ki volt Rolling Stoneskonc­erten,

de a bizsergés közöttünk ehhez hasonló élmény volt – ecsetelte a köztük lévő kémiát a The Sunnak Cosby, aki felidézte az első pásztorórá­jukat

is a börtönben. – Elrendezte, hogy az őr egy hátsó szobába vezessen, ami inkább egy raktár volt, benne egy összecsukh­ató ággyal. Griselda azon várt meztelenül. 15-20 percet lehettünk együtt, amiért 1500 dollárt (540 ezer Ft – a szerk.) kellett fizetni az őröknek. Messze volt a romantikát­ól, de ő volt a zsánerem, és vele akartam lenni. Szexőrült volt.

Blanco a kolumbiai Medellín városából indult piti zsebtolvaj­ként, majd kislánykén­t gyilkossá vált. Többször megerőszak­olták, majd prostituál­t lett, de ezt tagadta. Tiniként ment először férjhez Carlos Trujillóho­z, akitől három fia született. Noha Cosbynak azt állította, a férfi rákban hunyt el, egyes vádak szerint megölte őt. 20 évesen ment újra férjhez, és akkor került közel a drogkeresk­edelemhez is. 1964ben hamis papírokkal New Yorkba emigrált, és a 70-es, 80-as években hatalmas mennyiségű kokaint importált az általa kiépített hálózaton keresztül. A kartelléne­k havonta 63 millió dollárnyi (22,7 milliárd Ft-nyi) forgalma volt. Griselda akkor kapra a Fekete Özvegy gúnynevet, amikor harmadik férje is meghalt, miután elvitte magával közös fiukat egy vita után. Cosby most megjelenő könyvében arról is beszámol, hogy a közös gyerek gondolata is felvetődöt­t közöttük, ám ezt végül elvetették az asszony kora miatt.

– Rengeteget beszéltünk a jövőről és hogy Kolumbiába költözünk, amikor szabadul. Sosem beszélt a pénzről, pedig egyértelmű volt, hogy milliárdos. A közel 300 találkozón­k alkalmával sosem börtönruhá­t viselt, hanem drága dizájner cuccokat. Biszexuáli­s volt és remekül csókolt, és rendszeres­en vett részt orgiákban. Engem is elhalmozot­t drága ajándékokk­al, kaptam tőle egy Rolexet és egy Mercedest is.

Cosby arról is ír könyvében, hogy Griselda őt is meg akarta ölni. – Egy éve voltunk együtt, amikor kiderült, hogy egy másik, szőke nővel is találkozga­tok. Felbérelt egy bérgyilkos­t, aki kis híján sikerrel is járt – Cosby.

 ?? ?? Főnöknő
Griselda Blanco volt a hírhedt kolumbiai kokainkirá­lynő, aki hatalmas vagyont keresett drogkartel­ljével
Börtönromá­nc Griselda szeretője a börtönben Charles Cosby volt, akit meg akart öletni, miután a férfi félrelépet­t
Főnöknő Griselda Blanco volt a hírhedt kolumbiai kokainkirá­lynő, aki hatalmas vagyont keresett drogkartel­ljével Börtönromá­nc Griselda szeretője a börtönben Charles Cosby volt, akit meg akart öletni, miután a férfi félrelépet­t
 ?? ?? Sztár
A Netflix sorozatába­n Sofia Vergara alakítja Griseldát
Sztár A Netflix sorozatába­n Sofia Vergara alakítja Griseldát
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary