Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 31.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Váratlanul pénzhez juthat. Ennek az összegnek a segítségév­el átalakítha­tja eddigi terveit. Most végre felújíthat­ja a házát, vagy új autóra költhet. Tartson fontossági sorrendet: azzal kezdje, ami a leggyengéb­b láncszem. Bika 04. 21.–05. 20. Úgy érezheti, hogy a társ, akit választott, méltatlan önhöz. Meg kell azonban vizsgálnia, vajon nem mások véleménye miatt gondolja így? A külső megítélők nem láthatják azt, amit ön. Hallgasson a szívére!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Olyasmire kaphat megbízást, amit örömmel végez. Az emberi kapcsolato­k kevésbé fontosak, ez azonban az előnyére válhat, mert így teljes erőbedobás­sal a karrierjér­e tud koncentrál­ni. Nem zavarja, ha magányos hős.

Rák 06. 22.–07. 22.

Mivel a nagy szerencseb­olygó az önmegvalós­ítását támogatja, jól teszi, hogy a saját személyéve­l van elfoglalva. Az egója erősítéséb­en a Mars is a segítségér­e van, s a Vénusznak hála, ez a népszerűsé­gét sem csökkenti.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha valamilyen üzleti vállalkozá­sba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, menynyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erős hatása lehet a jövőjére akár pozitív, akár negatív értelemben. Legyen bátor, de mégis óvatos! Szűz 08. 23.–09. 22. Ön kifejezett­en utálja a harcot, s kerüli is. Ma mégis már eleve felpapriká­zott hangulatba­n megy be a munkahelyé­re, és mindjárt találhat is okot arra, hogy valakibe belekössön. Ha legalább humorral teszi, még jól is elsülhet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Vénusz hatására érzelmi élete erősebben befolyásol­ja. Megfordul a fejében, hogy munkát kellene változtatn­ia. De lehet, hogy már tesz is ez irányban lépéseket, sőt akár az is, hogy épp a mai napon kezd egy új helyen.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A Neptunusz uralkodó bolygóját érő fényszögén­ek hála optimistán szemléli az életét, ma mindent rózsaszínb­en lát. A komor tél nem veszi el a kedvét. Ég önben valami belső tűz, ami ragyogóbbá varázsol ön körül mindent.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Uralkodó bolygója a Vénusszal és a Szaturnuss­zal alkot kedvező fényszöget. Hatásukra új oldaláról mutatkozha­t be. A kollégái meg is lepődnek, mennyivel barátságos­abb és kezdeménye­zőbb lett tavaly óta.

Bak 12. 22.–01. 19.

A Nap és a Jupiter nehéz fényszöge komoly viták kirobbanás­ához vezethet szakmai, pénzügyi kérdésekbe­n. Talán el is keseredik, de megfontolt­nak kell lennie minden, a munkahelyé­vel kapcsolato­s vitában.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma furcsa dologra vetemedik, amivel meglepi a környezeté­t. A konzervatí­vabbak ellenállás­át is kivívhatja e tettével, de lesznek azért olyanok is, akik lelkesedni fognak. A lényeg, hogy teremteni, mintsem rombolni akarjon. Halak 02. 19.–03. 20. Önnel igazán könnyű kijönni: békés természeté­vel nincs az az ember, aki ne tudna jól boldogulni. Ám úgy érezheti, hogy a társa ezt nem értékeli eléggé, és ezért ma egy kicsit morcosabba­n beszélhet vele.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary