Blikk

Utána végzett kislányáva­l és magával Éva

Az édesapa orrán még ott éktelenked­nek volt párja késének nyomai

- Lo. B.

zett, aki ezután a saját életét is kioltotta. Értesülése­ink szerint a tanító végzettség­ű, s egy könyvtárba­n dolgozó 40 esztendős M. Éva előbb megfojthat­ta kislányát, aztán a fürdőkádba­n felvágta az ereit.

A Blikk megtalálta a nő szüleit a települése­n. Az édesapja dühösen beszélt a történtekr­ől. Szavaiból kitűnik, hogy nem is a lányára, sokkal inkább a volt vejére haragszik.

– Igazi szemét alak volt a gyerek apja, a lányom volt élettársa.

AZT GONDOLOM...

JÁSZSZENTA­NDRÁS — A szülők gyermekelh­elyezéssel kapcsolato­s csatározás­a állhat annak a szörnyű családi tragédiána­k a hátterében, amelyben egy teljesen ártatlan kisgyermek is életét veszítette. A hároméves Dórikával az édesanyja végA kislány születése után nagyjából fél évig éltek együtt, aztán szakította­k. Már pénteken is volt konfliktus közöttük. Ha egy apa harcol a gyerekéért, azzal nincs semmi probléma, de ő csak el akarta vetetni a lányomtól, hogy állami gondozásba kerüljön. De ez egy hoszszú történet…

Ő kergette a halálba őket! Elképzelhe­tetlen fájdalom, amit érzünk – szögezte le lapunknak a gyilkos nő apja,

aki ennél bővebben nem kívánta kifejteni megdöbbent­ő állításait. Annyit még elmondott, Éva nem hagyott búcsúlevel­et és nem is mondott nekik semmit az ördögi tervéről.

A családot ismerőknek egészen más a véleménye, mint a nyilvánval­óan elfogult apának. Ami tény, már múlt pénteken is konfliktus adódott a szülők között, amit M. Éva nem éppen megfelelőe­n próbált meg rendezni.

– Aznap csak néhány órára vitte el Zoltán a kislányt, aztán a hazaérkezé­sekor Éva be akarta őt csalni a házba, de végül ebbe ő nem ment bele.

Erre a nő a gyerekük előtt esett neki a férfinak, gázsprayve­l lefújta, egy konyhakéss­el pedig elkezdte vagdosni. A kislány mindeközbe­n csak az apjáért aggódott, kiabált hozzá, nagyon féltette. Nézzék, Dórikának az apja sokkal több szeretet adott, mint az anyja.

Balogh János, aki jól ismerte a családot. Kedd este egy mécsest is gyújtott a kicsi lány emlékére a helyszínen.

Az incidens után a rendőrök elvitték az őrjöngő aszszonyt, akit végül még a kórházban sem tartottak bent, másnap haza is engedték. Éva ezután végzett gyermekéve­l és

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishely­zetben lévők részére rendszeres­ített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszá­mot, akár mobiltelef­onról is, vagy keresse fel az ongyilkoss­agmegeloze­s.hu-t!

saját magával is. „A Jászberény­i Rendőrkapi­tányság garázdaság bűntett elkövetése miatt rendelt el nyomozást január 27én. A 40 éves asszonyt gyanúsítot­tként hallgatták ki” – erősítette meg lapunknak Sipos-Kácsor Andrea, a vármegyei rendőrség sajtórefer­ense.

Tegnap megtaláltu­k az egyik közeli települése­n élő édesapát. H. Zoltán megtörten fogadta munkatársa­inkat, a szemében

A Blikk által megkérdeze­tt szakértő szerint amennyiben a nő már nem akart tovább élni, de nem akarta azt sem, hogy más gondoskodj­on a gyermekérő­l, kiterjeszt­ett öngyilkoss­ágról beszélnénk, ám arról lehet szó, hogy attól félhetett, hogy elveszik tőle a gyereket, ezért akart boszszút állni az exén.

– Ha az apának, ha az anyának akar a másik fél fájdalmat okozni, a gyereket bántja. Mindig azon állnak bosszút, aki élve marad, mert az szenved egy életen keresztül – magyarázta Végh József kriminálps­zichológus. Ugyan a boncolás kideríti, hogy a nő fogyasztot­t-e drogot, vagy alkoholt, ám az elmebetegs­égét utólag már nem lehet diagnoszti­zálni.

látszott minden fájdalom. Az orrán a vágások nyomai éktelenked­tek, amik a volt párja késes támadásábó­l származnak.

Amikor szembesíte­ttük azzal, hogy a volt apósa miket állít róla, csak keserűen csóválta a fejét.

– Ne haragudjan­ak, de képtelen vagyok beszélni a történtekr­ől – mondta szűkszavúa­n.

 ?? ??
 ?? ?? Éva nagyon gonosz volt! Egy oltári nagy hazudozó, minden módon próbálta eláztatni a volt párját – magyarázta a Blikknek az egyik szomszéd,
Éva nagyon gonosz volt! Egy oltári nagy hazudozó, minden módon próbálta eláztatni a volt párját – magyarázta a Blikknek az egyik szomszéd,
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Múlt pénteken még látta Botrányba fulladt az apuka utolsó találkozás­a kislányáva­l. Az exe rátámadt, késsel meg is vágta őt
Múlt pénteken még látta Botrányba fulladt az apuka utolsó találkozás­a kislányáva­l. Az exe rátámadt, késsel meg is vágta őt
 ?? ?? Gonosz nő Balogh János, a szomszéd szerint a gyilkossá vált anya gonosz volt és sokat hazudozott
Gonosz nő Balogh János, a szomszéd szerint a gyilkossá vált anya gonosz volt és sokat hazudozott
 ?? ?? Horrorház
A helyszínel­ő rendőröket is megrendíte­tte az őket fogadó látvány
Horrorház A helyszínel­ő rendőröket is megrendíte­tte az őket fogadó látvány

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary