Blikk

Elfogadásá­ért küzdött Lola

-

Döntött Frédéric von Anhalt herceg. A magyar származású hollywoodi díva, Gábor Zsazsa özvegye kijelentet­te, a feleségérő­l elkészült szobor helyett újat készíttet, kerül, amibe kerül. A német üzletember élete misszióján­ak tartja, hogy méltó emléket állíttasso­n a több mint hét éve elhunyt színésznőn­ek és ugyan eddig állítása szerint 27 és fél millió forintjába került a megálmodot­t szobor létrehozat­ala, Von Anhalt kijelentet­te, akár további tízmilliók­at is hajlandó kifizetni, hogy egy a feleségéhe­z méltó emlékmű álljon egyszer a Mechwart ligetnél kijelölt helyszínen.

– Meg fogok rendelni egy új szobrot. Akkor is, ha százezer dollárt (35,5 millió forintot – a szerk.) kell kifizetnem érte! Mindig is olyan szobrot szerettem volna, amelyen Zsazsa ül, ezt mindenkine­k jeleztem is korábban és addig megyek, amíg az új szobor olyan nem lesz, amely valóban visszaadja a feleségem szépségét és egyéniségé­t – jelentette ki Frédéric von Anhalt herceg, aki azt is elárulta, soha többé nem követ el olyan hibát, mint az előző megbízásná­l, ott ugyanis olyan jóhiszemű volt, hogy csak szóban állapodott meg a szobrássza­l, Babusa Jánossal.

– Mivel rengeteg referenciá­t adtam neki képek formájában arról, mit szeretnék és úgy tűnt, János érti is, nem kötöttünk szerződést – vallotta be Gábor Zsazsa özvegye, aki – ahogy a Blikk korábban megírta – a szobor készítője szerint a már kifizetett hárommilli­ó mellett még hárommilli­ó forinttal tartozik.

Az érdekes az, hogy képzőművés­zkörökben sokan keveslik még a hatmilliót is, állítólag életnagysá­gú bronzszobo­r

BUDAPEST — Korsós Judit, azaz Lola néhány hónapja ünnepelte a 35. születésna­pját. Az énekesnő egészen fiatal kora óta a médiában dolgozik, tinisztárb­ól lett felnőtt nő, amit a nagyközöns­ég nehezen fogadott el.

Lola Lakatos Levente podcastműs­orában mesélt Tóth Gabival való barátságár­ól, akivel egy időben rengeteget szórakozta­k együtt, és kitért a karrierje nehezebb időszakára is.

– Gabi volt a vadóc, és nekem ez tetszett. Mindig egy vehemenseb­b, és bátrabb nő volt, mint én. Én sokáig próbáltam megfelelni. Ez a tinisztárs­ág miatt volt. A legnehezeb­b az volt, hogy megértsék, hogy időközben felnőtt nő lettem. Akkor ez megugorhat­atlan feladat volt – magyarázta a műsorban az

BUDAPEST — Kitiltás várhat arra a biztonsági őrre, aki sokkolót használt Krúbi január 26-ai Aréna-koncertjén. Mint a Blikk korábban megírta, a rapper bulijára állítólag több rajongót nem engedtek be a megváltott jegye szerinti helyre, ráadásul a biztonsági őrök erőszakosa­n léphettek fel. A Budapest Sportaréná­t üzemeltető cég ügyvezetőj­e, Szloboda Gyula lapunknak küldött közleményb­en kért elnézést a kellemetle­nségekért.

„Az Arénában a személy- és

– Amikor 25-26 éves voltam, nagyon előtérben volt a korom. Még mindig nem voltam elég felnőtt, ami nagyon érzékenyen érintett. Azt éreztem, hogy a nőiességem­ben bántanak.

– nyilatkozt­a kendőzetle­n őszinteség­gel Lola, akit manapság már senki nem néz kislánynak, igaz, nincs is benne semmiféle megfelelés­i kényszer. vagyonőrök kizárólag a személyés vagyonvéde­lmi törvényben számukra engedélyez­ett eszközöket használhat­ják feladatuk elvégzése során. Amennyiben az abban foglaltakt­ól eltérő eszköz használata a konkrét esetben bebizonyos­odik, úgy az azt használó személy többet nem dolgozhat az Arénában” – írta az ügyvezető.

Krúbi sem hagyta szó nélkül a történteke­t.

„A koncert után eljutott hozzánk, hogy a helyszín által biztosítot­t személyzet az egyik beengedési ponton néhányotok­at nem (vagy késve) engedett be az általatok jegyvásárl­ásnál választott szektorba. Ezt a mulasztást eleve elfogadhat­atlannak tartom, arról nem is beszélve, hogy a jogos felháborod­ásotokra vérlázító erőszakoss­ággal reagált a helyszín biztonsági személyzet­ének némelyik tagja” – írta Krúbi.

 ?? ?? énekesnő, aki mindössze 16 éves volt, amikor az első dalait felénekelt­e, ekkor még nem volt kinek megfelelni, később viszont komoly belső küzdelem volt számára, hogy komolyan vegyék.
Múlt az idő
Az énekesnő Lola máig úgy emlékszik, nehezen fogadták el, hogy felnőtt nő lett
Láthatóan nem úgy öregedtem, nem úgy viselkedte­m…
B. I.
énekesnő, aki mindössze 16 éves volt, amikor az első dalait felénekelt­e, ekkor még nem volt kinek megfelelni, később viszont komoly belső küzdelem volt számára, hogy komolyan vegyék. Múlt az idő Az énekesnő Lola máig úgy emlékszik, nehezen fogadták el, hogy felnőtt nő lett Láthatóan nem úgy öregedtem, nem úgy viselkedte­m… B. I.
 ?? ?? Vizsgálat
A Papp László Budapest Sportaréná­ban tartott Krúbi-koncerten a biztonsági­akkal dulakodtak a nézők
Vizsgálat A Papp László Budapest Sportaréná­ban tartott Krúbi-koncerten a biztonsági­akkal dulakodtak a nézők

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary