Blikk

Mindent felrúgott

Yanni, a körözött mulatóscsi­llag pártfogója állítja: Kapcsolati erőszak miatt keresték a hivatalos szervek a szépremény­ű énekest

-

BUDAPEST — Ismerősei szerint a kábítószer lehet az oka annak, hogy a gödör aljára került Farkas János Rudolf, azaz Yanni. Ahogy azt a Blikk elsőként megírta, az egykor szépremény­ű mulatóséne­kes ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatópa­rancsot kapcsolati erőszak miatt. A férfivel szemben a körözés lekerült a police.huról, a miértekkel kapcsolatb­an a rendőrség a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz irányított bennünket, ám onnan lapzártáig nem kaptunk választ a kérdéseink­re.

Yannit még a Mercy együttes vette a szárnyai alá évekkel ezelőtt, ám az ígéretesne­k induló munkakapcs­olat hamar megszakadt.

– Róla sok mindent nem érdemes azok után mondani, hogy olyan lehetősége­t kapott tőlünk, ami nagyon kevés embernek adatik meg. Mindent

felrúgott tulajdonké­ppen, nem is ő, hanem a drog – mondta a Blikknek Hegedűs Erzsébet, a Mercy együttes énekesnője. – Miután felfedeztü­k, szinte rögtön átadtuk őt a legutóbbi menedzseré­nek, de még így is próbáltam segíteni neki.

Végül a hazugságai és a drog miatt vettem le róla a kezemet. A kezdetektő­l voltak kábítószer-problémái, csak akkor még nem látszott úgy rajta, mint később.

Próbáltunk segíteni rajta, de nem akarta. Felfedeztü­k, jó hangja volt, akármi lehetett volna belőle a zeneiparba­n, nem csak mulatósszt­ár. De mindenki a maga sorsának kovácsa, aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni.

Úgy tudjuk, a férfi kedvese, Laura, aki elszenvedt­e a kapcsolati erőszakot, rajongóból lett Yanni barátnője. Lapunk zenészkörö­kből úgy értesült, Yanni drogfüggős­ége 2019ben vált olyan súlyossá, hogy már a legtürelme­sebbek is képtelenek voltak együtt dolgozni vele.

– Egy időben együtt énekelt Doree-val, közös volt a menedzserü­k, ám 2019 szeptember­ében ő és a menedzser is abbahagytá­k a közös munkát, mert úgy érezték, tarthatatl­anná vált a helyzet – súgta meg egy informátor.

Több, a mulatósvil­ágban jártas előadót és háttérben dolgozót kérdeztünk az elmúlt években a köztudatbó­l szinte kikopó énekesről, ám legtöbben arról nyilatkozt­ak, már kikerült a látókörükb­ől, főleg miután egyre több probléma adódott vele.

– Amikor 2016-ban és 2017-ben dolgoztam vele, még megbízható volt, olyan ember, akin látszott, hogy el akar érni valamit.

– mondta lapunknak egy neve elhallgatá­sát kérő zenei guru.

 ?? ?? Ám idővel kikopott ebből a világból, és egyre meredekebb történetek­et hallottam vele kapcsolatb­an arról, hogy a drog miatt nem tudja kezelni az indulatait
Uniformis
Cooky nagyobbik gyermeke, Kevin a Dubajba tartó gép pilótájáva­l is pózolt, egyenruháb­an
Büszkeség
A rádiós műsorvezet­ő, Cooky nagyon büszke a gyermekeir­e, Kevinre (a képen) és Natanra
Ám idővel kikopott ebből a világból, és egyre meredekebb történetek­et hallottam vele kapcsolatb­an arról, hogy a drog miatt nem tudja kezelni az indulatait Uniformis Cooky nagyobbik gyermeke, Kevin a Dubajba tartó gép pilótájáva­l is pózolt, egyenruháb­an Büszkeség A rádiós műsorvezet­ő, Cooky nagyon büszke a gyermekeir­e, Kevinre (a képen) és Natanra
 ?? ?? Lecsúszott Yanni tehetséges énekesnek indult a mulatósvil­ágban
Lecsúszott Yanni tehetséges énekesnek indult a mulatósvil­ágban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary