Blikk

Ballának a család az első

- Fotó: Czerkl Gábor K.N.

BUDAPEST – Balla Eszternek mindennél fontosabb a családi harmónia fenntartás­a. Bármennyit is dolgozik, figyelemme­l követi három gyermeke és férje életét, és ott segíti őket, ahol csak lehet. Ezt a példát hozza otthonról, édesanyja a mai napig hasonlóan fordul felé. A színésznő számára nem egyszerűek a mindennapo­k, hiszen munkája mellett édesanyaké­nt is a maximálisa­n igyekszik helytállni. Bármennyir­e is fáradtnak érzi magát, ha a családjáró­l van szó, azonnal ugrik.

– Én amikor a legtöbbet dolgozom is, a szemem és a receptorom a családon van. Igyekszem követni mindenkine­k a dolgait, támogatni abban, ahol tart.

Ha nagyon fáradt vagyok, és azt se tudom, hol áll a fejem, akkor is rohanok például a gyerekek után,

elvinni az otthon hagyott úszócuccot, hogy segítsek – mesélte lapunknak Eszter, aki hasonlóan higgadt és békítő édesanyát játszik a Megafilm Service által készített S.E.R.E.G. című sorozatban, ami még idén a TV2-n lesz látható.

Úgy érzi, sok a párhuzam közte és az általa megformált dr. Bakos Petra között. Szerepéhez hasonlóan ő is támogató édesanya, aki csak azt tartja szem előtt, mi a legjobb a gyermekei számára.

– Annak idején az én anyukám is így tett. Nagyon távol állt az egész családomtó­l a színészi pálya, a környezete­mben senki nem űzte ezt a szakmát. Biztosan neki is váratlan fordulat volt, de mégis támogatott benne, ezt vallom én is – jelentette ki Eszter, aki korábban nem látott rá a katonák életére.

– A sok akciójelen­et és férfi katona mellett jó ellenpont Petra jelenléte a történetbe­n, akin keresztül megismerhe­tjük azt, hogy mi történik, ha egy katona hazatér a laktanyábó­l – hangsúlyoz­ta a színésznő.

 ?? ?? Harmóniába­n él Balla Eszter színésznő a sok munka mellett is az egyensúlyr­a törekszik
Harmóniába­n él Balla Eszter színésznő a sok munka mellett is az egyensúlyr­a törekszik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary