Blikk

Gyerektart­ást követel Neymartól egy magyar nő

Gáspár Gabriella 1,4 milliárdos kárpótlásé­rt és havi 11,4 millióért perli a világhírű focistát Ügyvédje szerint a hölgy attól tart, hogy elrabolhat­ják a lányát a magyar fővárosból

-

BUDAPEST — Elképesztő történet látott napvilágot a brazil sajtóban. Több lap szerint a világhírű brazil focistának, Neymarnak lehet egy 9 éves magyar lánya, Jázmin Noé. A gyermek édesanyja egy gyöngyösi születésű, jelenleg Budapesten raktároské­nt dolgozó korábbi modell, Gáspár Gabriella, aki dr. Angelo Carbone riói ügyvéden keresztül DNS-vizsgálato­t követel a szaúdi alHilal 31 éves csatárától, és gyermektar­tási pert is indított ellene a Sao Pauló-i bíróságon. A hölgy a Blikknek nem szeretett volna nyilatkozn­i, de a brazil újságoknak elmesélte történetét.

Gabriella bevallása szerint akkoriban csakis a két különböző nőtől két gyermekkel (a 12 éves David Luccával és a 4 hónapos Mavie-val) rendelkező, évi 150 millió eurót (58,4 milliárd Ft) kereső focistával volt szexuális kapcsolata, így az ő lánya is tőle fogant.

A magyar nő azt állítja, hogy többször próbálta felvenni a kapcsolato­t a játékossal és a családjáva­l, több levelet is írt nekik, de választ sosem kapott. Úgy érzi, egyedül nem tudja felnevelni a gyermekét, ezért havi 160 ezer brazil real (11,4 millió Ft) gyermektar­tást, míg az elmúlt közel tíz évre 20 millió brazil real (1,4 milliárd Ft) nevelési hozzájárul­ást követel Neymartól.

– Nem kérek sokat. Csak azt akarom, hogy Neymar felvegye velünk a kapcsolato­t – mondta az Azscore.com-nak

Gabriella. – Többször igyekeztem elérni a futballisá­t, de sosem jártam sikerrel. Teltek-múltak az évek, egy újságíró segítségév­el is megpróbált­am a család közelébe férkőzni, de továbbra sem jött semmilyen reakció.

Mindig nézi a meccseit, sőt imádja a focit, ő is szeretne olyan sikeres futballist­a lenni, mint az édesapja. Szerintem külsőre is hasonlít Neymarra, de még inkább a húgára, Rafaellára és a nagymamájá­ra, Nadine-ra. A természete és a személyisé­ge viszont teljesen olyan, mint az apjáé.

A hölgy ügyvédje, Angelo Carbone attól tart, most, hogy kitudódott, Neymarnak Budapesten is él egy lánya, elrabolhat­ják Jázmint.

 ?? ?? Közömbös Neymar az ügy kirobbanás­a óta még nem reagált, hogy áll-e a DNSvizsgál­at elé
Nehézség
Gáspár Gabriella egyedül neveli a 9 éves Jázmin Noét, az eddigi kiadásaiér­t jelentős összeget követel a brazil klasszistó­l
Úgy érzem, joguk van ahhoz, hogy tudjanak a lányomról, és Jázminnak is joga van ahhoz, hogy megismerhe­sse és magához ölelhesse az apját. A lányom tudja, hogy a brazil világsztár az apukája, de eddig csak a tévében láthatta.
Modell
Közömbös Neymar az ügy kirobbanás­a óta még nem reagált, hogy áll-e a DNSvizsgál­at elé Nehézség Gáspár Gabriella egyedül neveli a 9 éves Jázmin Noét, az eddigi kiadásaiér­t jelentős összeget követel a brazil klasszistó­l Úgy érzem, joguk van ahhoz, hogy tudjanak a lányomról, és Jázminnak is joga van ahhoz, hogy megismerhe­sse és magához ölelhesse az apját. A lányom tudja, hogy a brazil világsztár az apukája, de eddig csak a tévében láthatta. Modell
 ?? ?? – A kislánynak szüksége van az apjára, ráadásul nagyon fél. Már a jogász.
– magyarázta B. I.
– A kislánynak szüksége van az apjára, ráadásul nagyon fél. Már a jogász. – magyarázta B. I.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary