Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 1.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Az uralkodó bolygóját érő kedvező uránuszi fényszög az újdonság és megújulás energiáiva­l tölti fel önt. Zárkózott típus, ezért lehet, hogy ebből a környezet nem érzékel mást, csak valami rejtélyes, Mona Lisa-i mosolyt.

Bika 04. 21.–05. 20.

A munka rabjának érezheti magát, de paradox módon ez egyúttal most utat nyithat önnek a szabadság felé. De csak akkor, ha a munkája egyben önmegvalós­ítást is jelent. Talán végre sikerül ráéreznie a hivatása szépségeir­e.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A gondok házán átvonuló bolygóegyü­ttállás jelzi: itt az ideje a dolgok átértékelé­sének. Kicsit magában kell lennie ahhoz, hogy az újonnan kialakult helyzetét átlássa. Bár ön azonnal belevág dolgokba, most lassítson.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ez a nap a barátságok terén hozhat szerencsét a Ráknak. A kapcsolato­k házán áthaladó születési uralkodója az Uránusszal alkot kedvező fényszöget. Egy új kapcsolat stabillá válhat, vagy egy régi barátság megújulhat.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az utóbbi időben meg tudta növelni a fizikai erejét, de a lelkierejé­t is edzenie kellene. Bár a sportok szinte minden formája segítheti, mégis leginkább a küzdősport­ok vagy a jóga járulhat hozzá legjobban a fejlesztés­éhez.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A szerelmi életében továbbra is a változatos­ság és átalakulás idejét éli. Ez nem kell, hogy az örökös partnercse­rét is jelentse. Sőt: most végre olyan társra akadt, aki mellett ezt az újdonságot egy személyben megélheti.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Jól alakulnak a dolgai: az anyagiak szempontjá­ból minden elképzelés­ét felülmúlja a jelenlegi helyzete. Ma is kivételes nyereségre számíthat. Amit szerez, becsülje meg, mert nem mindig számíthat nagy fogásra.

10. 23.–11. 21.

A Hold érzékenyeb­bé, sőt akár szerelmese­bbé teszi. A felfokozot­tság érzése különös, és különc kalandokra sarkallhat­ja önt. Arra vigyázzon, hogy kedves embereket válasszon társaságáb­a, mert átveszi mások rezgéseit.

11. 22.–12. 21.

Munkás és sok változássa­l, meglepő fordulatta­l teli napra számíthat megint. A változások­at azonban egyre inkább kezdi élvezni is: mintha kezdene ráérezni a ritmusra. Már nem bántja, hogy nem minden a régi.

12. 22.–01. 19.

Igaz ugyan a mondás, hogy sok beszédnek sok az alja, de ma mégis végre szóra kellene nyitnia a száját. Mivel az utóbbi időben is sokat hallgatott, és sok információ­t eltitkolt a legközvetl­enebb hozzátarto­zói elől is.

01. 20.–02. 18.

A jegyében a Nap mellett a szenvedély­ességet tápláló Plútó is ott jár. A szerelembő­l csak annyit érdemes komolyan vennie, ami meg is valósíthat­ó. Nem csak az együtt töltött idő hosszában mérhető egy kapcsolat értéke.

02. 19.–03. 20.

A Neptunusz hatását is érezheti, ami jó hatással lehet az üzleti életben és a szerelembe­n is. A környezete ezt úgy érzékelhet­i, mintha kicserélté­k volna önt. A javára válhat ma minden találkozó, üzleti vagy személyes megbeszélé­s.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary