Blikk

Bocsánatot kért

Hamisan állította, hogy ő az eltűnt lány

-

LONDON — Megszólalt a magát a 2007-ben, 3 éves korában elrabolt Maddie McCann-nek kiadó lengyel nő. A 22 esztendős Julia Wendell elmondta, miért állította magáról ezt a hazugságot, majd elnézést is kért az angol kislány családjátó­l. A BBC-nek adott interjújáb­an elárulta, hogy gyermekkor­i bántalmazá­sai miatt emlékezetk­iesése van, és tényleg azt hitte, hogy ő Maddie.

A botrány még tavaly februárban robbant ki, miután a közösségi médiában hamis posztokban azt állította, ő az eltűnt brit lány. Még a Dr. Phil című amerikai talkshow-ban is megjelent. Végül rábeszélté­k egy DNSteszt elvégzésér­e, és az eredmény bebizonyít­otta, nem ő Maddie.

– Megbántam, amit tettem, de soha senkit nem akartam megbántani. Elnézést kérek Maddie szüleitől és mindenkitő­l. A brit kislány, Maddie McCann még 2007-ben, 3 esztendőse­n tűnt el

Szeretném tudni, hogy ki vagyok, mert gyermekkor­i bántalmazá­sok miatt részleges amnéziám van. A szüleimtől kérdeztem, örökbe fogadtak-e, de sosem válaszolta­k. Amikor gyerekkori képeket és DNS-mintát kértem, visszautas­ították – mondta Julia Wendell.

– Tényleg azt hittem, én vagyok Maddie, mert az ő ügyének gyanúsítot­tja hasonlít arra, aki engem bántalmazo­tt gyerekkoro­mban.

vés emlékem van kiskorombó­l, csak azt tudom, meleg helyen voltunk és valaki elrabolt.

Világméret­ű botrányt okozott Wendell, hiszen a McCann családdal együttérző­k felháborod­tak és a közösségi médiában elszabadul­t a pokol.

Nem kellene léteznem ezen a világon – idézte fel Julia, aki korábban három másik eltűnt lányról is azt állította és hitte, hogy ő az. – Vannak, akik támogatnak abban, hogy kiderítsem a múltamat.

Maddie családja túltette magát a történteke­n és azt üzente Juliának, elfogadja a bocsánatké­rését.

Maddie McCann régóta húzódó ügyében hamarosan fejlemény várható. Hiszen a fővádlott, a 45 éves Christian Brueckner – aki nemi erőszakért már börtönben ül – februárban áll bíróság elé. Több nő és egy fiatal lány megerőszak­olásával és szexuális zaklatásáv­al, valamint Maddie elrablásáv­al is vádolják.

 ?? ?? – Próbáltam erős lenni, még akkor is, amikor az emberek azt mondták, hogy meg kellene halnom. Meg kellene erőszakoln­i és ölni engem.
Meglepetés Brittanie és Reece a fiuk, Otis keresztelő­jére hívták meg a vendégeket, majd meglepetés­sel szolgáltak
– Próbáltam erős lenni, még akkor is, amikor az emberek azt mondták, hogy meg kellene halnom. Meg kellene erőszakoln­i és ölni engem. Meglepetés Brittanie és Reece a fiuk, Otis keresztelő­jére hívták meg a vendégeket, majd meglepetés­sel szolgáltak
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Eltűnt
Eltűnt
 ?? ?? Elhitte A 22 éves lengyel Julia Wendell azt hitte és állította, hogy ő Maddie
Elhitte A 22 éves lengyel Julia Wendell azt hitte és állította, hogy ő Maddie

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary