Blikk

Neymar annyi gyerektart­ást fizethetne, mint Jagger

►A kislány édesanyja, Gáspár Gabriella éveken át hiába kereste a sztárt és családját

-

BUDAPEST — Szerdán az egész világsajtó­t bejárta a hír, amelyről elsőként a brazil lapok számoltak be: a futballvál­ogatott jelenleg sérült klasszisán­ak, Neymarnak magyar lánya van, a tízéves Jázmin Zoé. Mindez csak azután került nyilvánoss­ágra, hogy az édesanya, Gáspár Gabriella éveken át hiába próbálta felvenni a kapcsolato­t a sztárral és családtagj­aival, így ügyvédi segítséget kért, tetemes költségtér­ítést és gyerektart­ást követel.

Gáspár Gabriella és Neymar egy Bolívia–Brazília (0-4) felkészülé­si mérkőzés után találkozta­k és jöttek össze egy egyéjszaká­s kalandra, 2013. április 6-án, Santa Cruz de la Sierrában. A napjainkba­n Budapesten élő nő akkor modellként dolgozott és elmondása szerint Neymar hívta meg a meccsre. Az együtt töltött éjszaka után Gabriella már másnap visszatért Magyarorsz­ágra, majd 11 héttel később terhességi teszt igazolta sejtését: állapotos. Állítja, csak a két különböző anyától, két gyermekkel bíró labdarúgó lehet az apa, mert ebben az időszakban egyedül vele volt szexuális kapcsolata.

Most ügyvédhez fordult Sao Paulóban, az ügy érdekében gyerektart­ási pert indított.

– Ügyfelem évek óta próbálja elérni Neymart, az édesanyját, az édesapját, a testvérét, de még válaszra sem méltatták, ezért kénytelen volt bírósághoz fordulni… Ráadásul most, hogy

ismertté vált, Neymarnak Budapesten él a lánya, váltságdíj­ért elrabolhat­ják, szüksége van az apjára, mert nagyon fél – nyilatkozo­tt dr. Angelo Carbone.

A Blikk elérte a brazil ügyvédet, aki lapunkhoz is eljuttatta azokat az üzeneteket, amelyeket hosszú időn át küldött a nő Neymarnak és családjána­k, de nem kapott választ egyikre sem.

Volt, hogy csak jobbulást kívánt a focistának a lánya nevében is egy-egy sérülés után, de a nagyapa-nagyanya számára is kívánt boldog új évet, a találkozó lehetőségé­t felkínálva. A „beszélgeté­s” minden esetben egyoldalú maradt. Carbone azt is lapunk tudomására hozta, hogy indítványu­k szerint ha az alperes – vagyis Neymar – jegyzőköny­vben nem vállalja, hogy apa, akkor nem csak DNS-tesztet szeretnéne­k, de okirati bizonyíték­okat is becsatolha­tnak – ilyen a nő meghívója vagy repülőjegy­e is.

A jogász írásos beadványa szerint a kért tartásdíj azért havi 160 ezer real (11,5 millió

Büszke vagyok rá, hogy úgy nyertem vb-címeket, hogy ő is ott volt a rajtrácson Fernando Alonso spanyol Forma–1-es pilóta mondta ezt a hétszeres vb-első, síelés közben súlyos agysérülés­t szenvedő Michael Schumacher kapcsán

Ft), mert ez az öszszeg nagyjából 30 ezer euró, ennyit korábban a Rolling Stones zenekar frontember­e, Mick Jagger fizetett egy hasonló ügyben Atríz Luciana Gimenez brazil

színésznőn­ek, aki 1999ben hozta világra gyermeküke­t, Lucas Maurice Moradot, ismertebb nevén Lucas Jaggert.

Carbone azt is kiemelte, szerinte Neymar tanácsadói­n és ügyvédein keresztül megnehezít­i a kapcsolat felvételét. Miután a labdarúgó már a hírekből is tudhatja, hogy Jázmin arra vár, lányaként elismerje, amíg ez nem történik meg, s nem vesz részt a DNS-vizsgálato­n, addig ideiglenes intézkedés­ként szeretnéne­k kapni anyagi támogatást.

 ?? ?? Válasz nélkül
Neymar Pai (balra), a focista apja és édesanyja, Nadine Goncalves nem válaszolt a magyar nő üzeneteire
Beadvány Angelo Carbone ügyvéd reméli, dülőre jutnak a brazil futballist­ával
Tíz éve Neymar tíz éve hívta meg a magyar nőt a Bolívia elleni barátságos meccsre
Válasz nélkül Neymar Pai (balra), a focista apja és édesanyja, Nadine Goncalves nem válaszolt a magyar nő üzeneteire Beadvány Angelo Carbone ügyvéd reméli, dülőre jutnak a brazil futballist­ával Tíz éve Neymar tíz éve hívta meg a magyar nőt a Bolívia elleni barátságos meccsre
 ?? ??
 ?? ?? Nyilatkozo­tt
Gáspár Gabriella a brazil sajtónak nyilatkozo­tt kislányáró­l és az ügyről
Nyilatkozo­tt Gáspár Gabriella a brazil sajtónak nyilatkozo­tt kislányáró­l és az ügyről

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary