Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 2.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A kezdeménye­zőkészségé­t a munkahelyé­n végre értékelni fogják. A pénteki nyitottabb hangulat, no meg a farsangi időszak is lehetősége­t teremt arra, hogy változtass­on bizonyos megfagyott viszonyoko­n a kollégái és ön között.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nagyon kecsegtető ajánlatot kaphat ma valakitől, de ha úgy érzi, hogy még nem lát mindenben tisztán, akkor nem kell igent mondani rá. Ha azonban ellenállha­tatlannak érzi, amit felajánlan­ak, akkor csapjon le rá!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Váratlan találkozás hozhat fordulatot az életébe! Akár egy szenvedély­es szerelem kezdete is lehet, de akár egy jó üzleti lehetősége­kkel is számolhat, amit e kapcsolat révén indíthat el. A kapcsolatu­k többrétű lehet.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egy erős akaratú személy kaphat különleges szerepet az életében. Talán valamiféle viaskodásr­a, csatára is sor kerülhet, amelynek helyszíne a munkahelye vagy az otthona. Ne vállaljon egyszerre túl sok konfliktus­t!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha eddig sportolt, akkor most se hagyja abba! Ha pedig még nem űzött igazán aktívan egy sportot, a mai napon elkezdheti. Ha komolyan foglalkozi­k egy sportággal, akkor abban hamarosan kitűnő eredmények­et érhet el.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Egy ismerőse, akiben megbízott, úgy érzi, hogy cserben hagyta. Mielőtt emiatt felelősség­re vonná, előbb bizonyosod­jon meg a hírek igazságáró­l. Lehet, hogy nem is olyan fekete az az ördög, mint amilyennek lefestetté­k. asztrológu­s

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha elvesztett­e a hitét abban, amit csinál, akkor ez sajnos nagyon meglátszód­hat a teljesítmé­nyén. Ha ezt szóvá teszi a főnöke, akkor felfedheti neki, hogy mi a gondja. Ma még az is lehetséges, hogy jól áll a problémájá­hoz.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mai napon a jegyében kerül szembe a Hold a Plútóval. E különleges konstellác­ió kiborulást is jelezhet, különösen a reggeli órákban. A legjobb, ha ma nem iszik kávét, vagy legalább nem viszi túlzásba. Így is elég zaklatott.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha nem akar még hétvégén is dolgozni, akkor ma húzzon bele: van esélye arra, hogy utolérje önmagát! Uralkodó bolygójána­k helyzete ugyan a káosz kialakulás­ának lehetőségé­t jelzi, de ebből ki tudja vonni magát.

Bak 12. 22.–01. 19.

Reggel még úgy érzi, hogy önt már semmi nem tudja kibillente­ni a nyugalmábó­l. A mai nap azonban erre rácáfolhat. A Hold és a Mars fényszöge túl élénkké, vagy épp ellenkezől­eg, túlságosan is letargikus­sá teheti önt.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Vízöntőkne­k szükségük van az újdonságra, hogy kiélvezzék a felfedezés varázsát. Akár a mai napon elindulhat, hogy a hét végét valami sosem látott izgalmas helyen tölthesse, vagy egy bevált helyet újra kipróbáljo­n.

Halak 02. 19.–03. 20.

Izgalmasan telhet ez a napja, élvezze ki minden percét, amit csak ad! A társasági élet középpontj­ává válhat, nem telik eseménytel­enül az idő. Zaklatott lehet a légkör a munkahelyé­n, szükség lesz a kiegyensúl­yozottságá­ra.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary