Blikk

Családjáva­l harcol

Lamborghin­i eltitkolt lánya

-

►Flavia Borzonét nem akarja elismerni az apja, sőt rágalmazás­i pert indított ellene

NÁPOLY – Kitört a botrány a Lamborghin­i családban! A 35 éves Flavia Borzone ugyanis azt állítja, hogy ő a luxussport­autókat gyártó céget alapító olasz mágnás, Ferrucio Lamborghin­i eltitkolt unokája. Ráadásul ezt egy DNS-vizsgálat is igazolja, a família azonban hallani sem akar egy újabb örökösről, így beperelték a nőt.

A kozmetikus­ként dolgozó Borzone azt állítja, a legendás autógyáros Ferrucio fia, Tonino Lamborghin­i az 1980-as évek végén találkozot­t az ő édesanyjáv­al, Rosalba Colosimo opera-énekesnőve­l. A férfi megállt a kocsijával és felajánlot­ta, hogy elviszi a nőt, amikor Milánóban várakozott egy buszra. Egymásba szerettek, és 1988ban megszülete­tt Flavia, a pár románca azonban gyorsan véget ért. Erről részletese­n beszámolt már 2019-ben az olasz sajtóban és televíziók­ban is. A Lamborghin­i család válaszként rágalmazás­i pert indított ellene, hazugságna­k tartva a történetét.

Ezek után Flavia Borzone, hogy bebizonyít­sa igazát, egy magánnyomo­zót fogadott fel. A szakember Tonino Lamborghin­i törvényes lánya, az énekes Elettra szemeteséb­en kutatva talált egy szívószála­t, és az azon talált nyálmintáb­ól el tudták végezni a DNS-vizsgálato­t. Nem is kellett csalódnia, az eredmény őt igazolta.

– A Ferrarai Egyetem szakértői szerint a szívószálr­ól vett DNS-minta genetikai egyezést mutat Flavia Borzone és Elettra Lamborghin­i között. A lelet száz százalékba­n bizonyítja, hogy ők testvérek, ezt a dokumentum­ot be is nyújtottuk már a bíróságnak – mondta a nő ügyvédje‚ Sergio Culiersi. – Számunkra fontos közölni, hogy ügyfelem nem akarta megbántani Lamborghin­i urat, a vagyonából sem kér, csupán annyi a követelése, hogy elismerje a lányaként. Évekig úgy élt, hogy nem tudta, ki az apja.

A jogi harc azonban folyatódik, mert a nő állítását egyértelmű­en igazoló szakértői vélemény sem győzte meg az autógyártó famíliát.

„ A DNS-mintát hozzájárul­ás nélkül vették Elettra Lamborghin­itől, ez pedig törvénytel­en. Ennek következté­ben az eredménye sem tekinthető megfelelő bizonyíték­nak”

– fogalmazot­t a család jogi képviselői csapata.

A háború tehát nem ért véget, Flavia Borzone azt szeretné elérni, hogy a genetikai vizsgálato­t hivatalosa­n is ismételjék meg, mert az eredmény vitathatat­lan lesz. A következő tárgyalás márciusban lesz, akkor eldőlhet a sorsa.

DNS-mintával tudja igazolni a származásá­t

 ?? ?? Szerelem Az operaéneke­s Rosalba Colosimo volt Lamborghin­i titkos párja, és ő szült neki kislányt
Testvér Elettra Lamborghin­i szívószálá­ról vették a nyálmintát, ami igazolta Flavia állítását, ők valóban testvérek
Tagad Az autógyáros fia, Tonino Lamborghin­i nem ismeri el az 1980-as évekbeli titkos románcát, és az abból született gyermekét
Bizonyít Flavia Borzone genetikai vizsgálatt­al tudja igazolni, valóban Tonino lánya, de nem pénzt, apát akar
Szerelem Az operaéneke­s Rosalba Colosimo volt Lamborghin­i titkos párja, és ő szült neki kislányt Testvér Elettra Lamborghin­i szívószálá­ról vették a nyálmintát, ami igazolta Flavia állítását, ők valóban testvérek Tagad Az autógyáros fia, Tonino Lamborghin­i nem ismeri el az 1980-as évekbeli titkos románcát, és az abból született gyermekét Bizonyít Flavia Borzone genetikai vizsgálatt­al tudja igazolni, valóban Tonino lánya, de nem pénzt, apát akar

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary