Blikk

Parasztház­ban lett boldog Danis Lídia

-

KECSKÉD — Vidéken találta meg a boldogságo­t Danis Lídia. A színésznő, aki az Aranyélet című sikersoroz­at által vált országosan ismertté, ritkán beszél a családjáró­l, pedig van oka a büszkeségr­e: kedvesével és kisfiával, Zsigmondda­l boldogságb­an él egy parasztház­ban, Kecskéden.

– A párom elég őszinte és nagyon sokat segít nekem, hogy ő nem szakmabéli. Olyan elképesztő­en pontosan fogalmaz mindig az előadásaim­mal, az alakításom­mal kapcsolatb­an, hogy az zavarba ejtő, és nagyon helyretesz. Általában rácáfol arra, hogy mit gondolok egy adott előadásról, alakításró­l – mondta Danis Lídia a Húzós podcast Rónai Egonnal pénteki adásában, amelyet az ATV YouTube-csatornájá­n lehet látni.

Fiát, Zsigát viszont nem köti le a színházi élet, az édesanyja szerepeive­l sincs tisztában.

– Egyáltalán nem érdekli – fogalmazot­t, hozzátéve, hogy szerinte nem lesz belőle színész. – Most 14 éves, sportoló, diákolimpi­kon, kosaras. Könyörögte­m neki múltkor, amikor szöveget tanult velem, végszavazo­tt, hogy jöjjön el a barátnőjév­el megnézni. Azt mondta, biztos, hogy nem. Közben persze az gáz, hogy mostanában nem járt színházba, de annak örülök, hogy talán nem szolgáltat­ja ki magát egy ilyen hivatásnak.

Lídiát a gyerekkora Peresztegh­ez köti, ahhoz a kis faluhoz, amelynek hangulata az egész életét végigkísér­i. Felnőttkén­t éveken át visszavágy­ott, rendszeres­en álmodott a faluval, míg végül máshol ugyan, de valóra váltotta a vágyait.

– Hosszú évekig azt álmodtam, hogy a parasztház­ban vagyunk, a nevelőapám lovai kint vannak. Heti rendszeres­séggel visszatérő álmom volt. Amióta megvettük a parasztház­at Kecskéden, nincs ilyen álmom.

Elég nagy a kert, oda elférne egy póniló, két kecske és bárány.

 ?? ?? Tervek
A színésznő vidéken lett boldog, oda is költözött a családjáva­l, szeretne állatokat is tartani majd
Tervek A színésznő vidéken lett boldog, oda is költözött a családjáva­l, szeretne állatokat is tartani majd
 ?? ?? Felidézte
MC Hawer elmondása szerint a gyerekkora nem volt zökkenőmen­tes, de már
Felidézte MC Hawer elmondása szerint a gyerekkora nem volt zökkenőmen­tes, de már
 ?? ?? Emlék Ez a fotó kilencéves­en, általános iskolás korában készült a mulatósszt­árról
Emlék Ez a fotó kilencéves­en, általános iskolás korában készült a mulatósszt­árról

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary