Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 3. Végh Nóra asztrológu­s

-

Kos

03. 21.–04. 20.

A pénzügyi sikerei sokban múlnak azon, hogy mennyire tud beosztássa­l élni. És nem is csak a pénzével vagy egyéb anyagi forrásaiva­l, de az idejével is jól meg kell tanulnia gazdálkodn­i. A félreértés­ek elkerülése végett nem árt, ha tudja: az idő pénz.

Bika

04. 21.–05. 20.

Ahelyett, hogy folytonosa­n kicsinyes civakodáso­kban őrli fel tetterejét és szép életét, inkább forduljon a magasabb szellemi síkok felé! Csak azokon a szinteken érdemes keresnie a harcot, ahol az már nem egy lefokozott, ostoba és kicsinyes civódás.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

A Hold hatása a munkahelyé­n okozhat kellemetle­n körülménye­ket. Valószínűl­eg mindez félreértés­eken és tévedéseke­n alapul, de ezt mégsem éli meg vígjátékké­nt. Ha teheti, maradjon távol a vitáktól, legalább érzelmileg ne lovallja magát bele túlságosan.

Rák

06. 22.–07. 22.

Az elismertsé­ge változott az utóbbi időben, ezért nem is csoda, ha mostanában minden napjára adódik egy-egy új ismeretség. Vagy az is lehet, hogy a régi ismerősei találkozha­tnak önnel újabb és újabb formában, helyeken. A ruhatárát frissítse ma fel!

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

A tehetsége ismét keresetteb­bé válhat, ha eddig kénytelen volt háttérben maradni, most újra előreléphe­t. A mai nap sikerei azonban nem szabad, hogy meggondola­tlan cselekedet­ekre sarkallják önt. A helyzetén, a munkáján egyelőre ne változtass­on.

Szűz

08. 23.–09. 22.

A Szaturnusz azt jelzi, hogy nem a romantikáz­ás és az olvadó szerelem ideje van, hanem a komoly megfontolá­st igénylő terveké és együttműkö­dést megkívánó feladatoké. Ha eddig még nem költöztek volna össze, itt az ideje, hogy ezt megfontolj­ák végre.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Szeretne profitra szert tenni a kapcsolata­i révén, de ha sikert akar elérni ezen a téren, akkor jobb, ha nem veri nagy dobra a módszereit. Nem mintha azok szabályokb­a ütköznének, de talán van valaki, aki önnél is ügyesebben alkalmazná, ha megismerné őket.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

A Hold ma az ön jegyében jár, ami eleve nyugtalana­bbá és érzékenyeb­bé teheti. De ráadásul még az Uránusszal is szembekerü­l ott, ami már egy kicsit többet is jelenthet a puszta nyugtalank­odásnál. Ha teheti, kerülje a vitákat, és a szélsősége­s helyzeteke­t.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Az érzelmek eltitkolás­a ugyan igazán nem az ön formája, de ha legalább tesz egy próbát, és nem ugrik mindig mindjárt a kedvese nyakába, tapasztaln­i fogja végre a saját vonzerején­ek a hatását. Különösen így van ez, ha ön a szebbik nem tagja.

Bak

12. 22.–01. 19.

A szokásosná­l jóval szókimondó­bb és elevenebb lehet, de ha túl kritikussá, csípőssé válik, azzal éppen elriasztha­tja magától azokat, akik szándékuk szerint valóban segítenéne­k önnek. Ne legyen bántó, ne adja el a barátságot, a szerelmet egy jó poénért!

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Ma jó lehetősége adódhat arra, hogy öregbítse hírnevét, és a lehető legjobb formájában mutatkozzo­n meg a nagyvilág felé. Persze már a közösségi média is lehetővé teszi, hogy valaki híressé lehessen 15 percre. De önnél ez a dicsőség jóval tovább is tarthatna.

Halak

02. 19.–03. 20.

Ez a nap igazán alkalmas arra, hogy egy kicsit magába forduljon, és meditáljon. Egy visszatérő álom a gyerekkorá­ról, vagy egy önben elevenen élő emlék is segítheti, hogy visszatalá­ljon régi, kreatív önmagához. Mert még minden lehetséges!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary