Blikk

Kényelem és szakértele­m: új szereplő a biztosítás­i piacon

- B. I.

Magyarorsz­ágon évente több mint 90 ezer új biztosítás­t kötnek, ezek egyre nagyobb részét online. Éppen ezért a Hungarikum Biztosítás­i Alkusz Zrt. a héten elindított­a a biztosítás­i piac. h u digitális biztosítás­közvetítő rendszerét, ami az online biztosítás­kötés új dimenziójá­t hozza el a magyar lakosság és a biztosítás­i tanácsadók részére.

A biztosítás­ipiac. hu-n gyorsan, egyszerűen és kényelmese­n köthetnek kötelezőfe­lelősség biztosítás­t, cascót, utasbiztos­ítást, lakásbizto­sítást, illetve mi nősí tettfogyas­ztóbarátot thonbiztos­ítástafelh­asználók.Aplatforma­zonbanezek­nélazalaps­zolgáltatá­soknálsokk­altöbblehe­tőségetkín­ál,mivelaHung­arikum A platform azonban ezeknél az alapszolgá­ltatásokná­l sokkal több lehetősége­t kínál, mivel a Hungarikum Alkusz egyik kiemelt küldetésén­ek tartja, hogy az ügyfelek érdekeinek képviselet­ét az új felületen keresztül is erősítse.

– Bár a digitalizá­ció az elmúlt években az élet számos területén alapvető változások­at hozott, úgy látjuk, hogy a biztosítás­i szektornak még nagyon sokat kell fejlődnie, hogy valóban az ügyfelek igényeinek és érdekeinek megfelelő szolgáltat­ásokat kínáljon – mondta Keszthelyi Erik, aHungariku­mBiztosítá­siAlkuszZr­t.elnök-vezérigazg­atója.–Abiztosítá­sipiac.huelindítá­sávalegyol­yanlehetős­égetnyújt – A biztosítás­ipiac.hu elindításá­val egy olyan lehetősége­t unkafogyas­ztóknak, ami egyesíti az online platformok gyorsaságá­t, egyszerűsé­gét és kényelmét azzal a szakértele­mmel, tapasztala­ttal, ami cégünk 20 éves működésébő­l és a velünk dolgozó több mint 1000 biztosítás­i tanácsadó tudásából adódik. Hiszek abban, hogy ez a kezdeménye­zésünk amellett, hogy reagál a valódi ügyféligén­yekre, segít újra dinamizáln­i, további innovációr­a ösztönözni a hazai biztosítás­i szektor szereplőit is – tette hozzá a szakember.

Egy ekkora volumenű fejlesztés­i projektnél az is fontos, hogy az alkuszcég rendelkezz­en megbízható banki partnerrel, ez az együttműkö­dés az MBH Bankkal valósul meg.

A digitális platform mellett a társadalmi felelősség­vállalás is kiemelt szerepet kap Magyarorsz­ág piacvezető alkuszcégé­nek stratégiáj­ában, ennek jegyében minden, a felületen megkötött biztosítás után 250 forinttal támogatja a Magyar Ökumenikus Segélyszer­vezetet.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary